Extrie

Extrie is dé alumnivereniging voor EOR alumni van de VU
Is er leven na je studententijd, ‘de beste tijd van je leven’? Ja zeker, en het is minstens zo leuk!
Extrie is de alumnivereniging voor oud-Econometriestudenten aan de VU, opgericht op 15 april 1997. Het doel van de vereniging is om een verbinding te zijn tussen alumni onderling, tussen alumni en Kraket en tussen alumni en de afdeling Econometrie van de VU. Alle bachelor en master alumni van de studie Econometrie & Operations Research aan de Vrije Universiteit zijn welkom!

Hoe we dit doen?
Door te fungeren als schakel tussen alumni en de VU en door jaarlijks zowel sociale activiteiten als activiteiten met een academische / bedrijfsgerelateerde grondslag te organiseren. Onze jaarlijks terugkerende activiteiten zijn: een forum met lezingen en een uitreiking voor de beste (master)scriptieprijs in het najaar, een ‘Battle of the Alumni’ pubquiz in het voorjaar en een zomeractiviteit in het zonnetje. En het mooiste van alles: lidmaatschap is gratis!

Denk je nu: hier wil ik bij zijn!?
Dat kan! Schrijf je hier in en like onze Facebookpage en LinkedInpage om op de hoogte blijven. Je kan ons ook altijd mailen op extrievu@gmail.com. Tot ziens bij de volgende Extrie activiteit!

Liefs,
Het Extrie Bestuur
Jonathan Bergh
Nienke van 't Klooster
Ivo Warmerdam
Sun Wester
  • EY-SVG
close
Wachtwoord vergeten