FAQ

Staat je vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in op de site of stuur een email naar extrievu@gmail.com

Wat gebeurt er als je lid wordt van Extrie?

Wij controleren handmatig of je student, docent of PhD-student bent (geweest) aan de VU bij Econometrie. Dit kan even duren. Dan krijg je een mail om je wachtwoord in te stellen. Als lid krijg je een paar keer per jaar (ongeveer één keer in de twee maanden) een nieuwsbrief en ben je van harte welkom op onze drie jaarlijkse activiteiten. Lidmaatschap is gratis! 

Wat zijn mijn wachtwoord en gebruikersnaam?

Je gebruikersnaam is het emailadres waarmee je een Extrie account hebt aangemaakt. Heb je 'Akkoord' gegeven in plaats van zelf een Extrie account aan te maken? Dan is jouw gebruikersnaam de email die op op dat moment van jou in ons ledenbestand stond. Weet je je wachtwoord niet meer? Geen probleem, klik op 'Wachtwoord vergeten' en je kan gelijk een nieuwe instellen. 

Ben ik automatisch ingeschreven voor Extrie als ik afstudeer?

Kraket en Extrie zijn twee verschillende verenigingen. Je bent dus niet automatisch ingeschreven bij Extrie als je afgestudeerd bent. Je kan je hier inschrijven voor Extrie. Lidmaatschap van Extrie is gratis. Wil jij je ook uitschrijven bij Kraket? Dat kan hier. Je kan natuurlijk ook bij zowel Extrie als Kraket lid blijven. 

Kan ik alleen lid worden van Extrie als ik lid van Kraket ben (geweest)?

Je kan je ook inschrijven bij Extrie als je nooit lid bent geweest van Kraket, maar wel een alumni of huidig student van de master Econometrie & OR aan de VU bent. 

 

  • EY-SVG
close
Wachtwoord vergeten