Werkstudent Data Science

Company
PGGM
Type
Workingstudent
Location
Zeist
Sector
Asset Management
Required language
Dutch, English
Website
https://www.pggm.nl/werken-bij/

Description

Word jij net zo enthousiast van het naar de volgende stap in data-volwassenheid brengen van Data & Analytics als wij en heb jij graag impact door structureel waarde te leveren? Dan maken wij jou graag onderdeel van ons team.

Jouw rol

Datagedreven werken heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen bij PGGM. PGGM beschikt over gigantische hoeveelheden data en heeft zichzelf tot doel gesteld daar optimaal waarde uit te halen voor zijn klanten. Binnen de unit Pensioenbeheer is de afdeling Data & Analytics de stuwende kracht achter de groei in datagedrevenheid van de organisatie. We helpen de organisatie met het verbeteren van de klantbediening en het efficiënt vormgeven van de bedrijfsprocessen. Data Science is daarbij cruciaal. En we zijn goed op weg, maar we zijn nog lang niet waar we willen zijn. Daarom hebben we jou nodig!

 

Als werkstudent Data Science ga je een data science oplossing van begin tot einde in de praktijk uitvoeren. Van het gezamenlijk opstellen van een intake voor een verbeterde klantbediening of een efficiënter proces, tot aan het in productie brengen van de door jou gebouwde oplossing. Uiteraard samen met en onder begeleiding van jouw ervaren Data Science collega’s.

 

En wat ga jij verder doen als werkstudent Data Science?

  • Je maakt gebruik van een breed scala aan data, van ongestructureerde documenten tot webdata, om onze klantbediening te verbeteren.
  • Je bent creatief en enthousiasmeert vanuit jouw visie op data.
  • Je biedt ondersteuning aan data analisten en materiedeskundigen op de uitvoerende afdelingen.
  • Je bent bekend met en maakt gebruik van textmining, ML & LLM technieken.
  • Je neemt initiatief in de verdere professionalisering van jouw werkzaamheden.

Jouw afdeling binnen PGGM

PGGM heeft als pensioenuitvoeringsorganisatie de missie om mensen te helpen bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Maatschappelijk betrokken en duurzaam handelen zijn daarbij onze uitgangspunten. Vanuit Zeist werken zo'n 1.500 medewerkers aan de oude dag van miljoenen Nederlanders.

 

Bij PGGM wordt de uitvoering van de pensioenen steeds meer gedigitaliseerd en data-gedreven vormgegeven. Binnen het Pensioenbeheer domein ondersteunt de afdeling Data & Analytics de klantreizen door processen te analyseren, te automatiseren, en nieuwe data-oplossingen te ontwikkelen die maken dat processen zowel efficiënter als klantvriendelijker worden uitgevoerd. De afdeling bestaat uit ruim 35 data professionals die vanuit een multidisciplinair gedachtegoed samen komen tot data-oplossingen. De afdeling herbergt zowel expertises op het gebied van beheersing van data (Datamanagement) als op het gebied van waarde halen uit data (Data Science, Data & proces analyse en RPA).

 

Binnen het team heerst er een informele sfeer en er is o.a. via de stand-ups en borrels ook aandacht voor elkaar naast aandacht voor het werk. Via de data-kennissessies is er de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en is er ruimte om te delen met je collega's waar jij enthousiast van wordt in de wereld van data.

Jouw achtergrond

Naast het kunnen omgaan met de tools en de data, beschik je over uitstekende communicatieve en consultancy vaardigheden. Jij bent creatief en weet mensen te enthousiasmeren voor jouw ideeën. Verder breng je mee:

  • Een (bijna) afgeronde wo-opleiding in Applied Data Science.
  • Een goede beheersing van SQL en Python.
  • Ervaring in versiebeheer met git en ervaring met het Azure cloudplatform is een pré.
  • Kennis van en aantoonbare ervaring met Machine Learning in diverse vormen.
  • Ook relevante ervaring met data pipelines of ETL-processen is een pré.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.

Wat wij bieden

Wij bieden volop kansen om jezelf te ontwikkelen in een groene werkomgeving in het midden van het land (Zeist, Utrecht), waar het gaat om meer dan geld alleen. Bij PGGM vergroot je je vakmanschap door samen te werken en kennis te delen. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om werk en privé zo goed mogelijk te combineren op de manier die in jouw leven past. Een open en eerlijke bedrijfscultuur hoort daarbij. Kies je voor PGGM, dan kies je voor de maatschappij én voor jezelf. Jij mag rekenen op:

 

  • Een bruto maandsalaris € 2.600 o.b.v. 36 uur;
  • Mobiele telefoon van de zaak en alle bijbehorende faciliteiten om flexibel en op elke locatie te kunnen werken;
  • Een goede pensioenregeling als deelnemer van pensioenfonds PFZW (71% betaald door PGGM, 29% door werknemer);
  • Jaarlijks Fit for the Future budget van €300,- welke je kan inzetten voor het verbeteren van de mentale, fysieke of financiële fitheid;
  • ruim 27 vakantiedagen (Medewerkers hebben de keuze om maximaal twee nationale christelijke feestdagen te ruilen met een voor hen belangrijke (feest)dag);
  • Een collectieve ziektekostenverzekering bij CZ. Je krijgt korting op de aanvullende pakketten van CZ;
  • Een thuiswerkregeling met een vergoeding van max EUR 900,- inclusief btw om je thuiswerkplek arbo-proof in te richten;
  • Een maandelijkse mobiliteitsvergoeding gebaseerd op woon-werkafstand.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer te weten komen tijdens een virtuele kop koffie? Neem dan contact op met recruiter Meryem el Ajjouri (Campus Recruiter, via +316 51064717 (liefst eerst even een WhatsApp sturen) of meryem.el.ajjouri@pggm.nl. Informatie over de sollicitatieprocedure vind je terug op onze website.

  • EY-SVG
  • Triple A
close
Forgot password