Junior Consultant

Company
SiRM
Type
Fulltime
Location
Utrecht
Sector
Consulting
Required language
Dutch
Website
https://werkenbij.sirm.nl/

Description

Bij SiRM werk je aan uitdagende projecten die écht impact hebben. We combineren het ambacht strategisch adviseren met diepgaande kennis van de zorg en het zorgstelsel. Met onze goed onderbouwde adviezen, stellen we bestuurders en beleidsmakers in staat om een duurzame strategie te bepalen of duurzaam beleid te ontwikkelen. We hebben een sterk analytische insteek maar gebruiken ook kwalitatieve onderzoeksmethoden, zoals interviews en werksessies.

We hebben een hecht team van leergierige en ambitieuze collega’s. De sfeer is collegiaal en informeel. Door onze verschillende achtergronden en talenten vullen we elkaar goed aan en leren we veel van elkaar. Vanaf je eerste dag speel je een rol in alle facetten van het werk. Denk aan analyses uitvoeren, interviews voeren, bijeenkomsten begeleiden, rapporten opstellen en presentaties maken en houden. Natuurlijk begeleiden we je hier goed bij.

Werken doen we vooral op ons kantoor in Utrecht op de 17e verdieping van het duurzame WTC gebouw mét prachtig uitzicht. Het WTC staat direct naast Utrecht Centraal Station. Praktisch, want reizen naar klanten doen we vooral met het openbaar vervoer en de (OV-)fiets.

Bij SiRM staat je ontwikkeling nooit stil. Je werkt aan uitdagende projecten, die passen bij jouw kwaliteiten en voorkeuren. Je krijgt feedback van collega’s en opdrachtgevers. Met je mentor bespreek je regelmatig hoe het gaat en wat je nodig hebt om je ambities te realiseren. Daarnaast hebben we een uitgebreid opleidingsprogramma waarmee je jouw adviesvaardigheden, inhoudelijke kennis en persoonlijke effectiviteit vergroot.

Vacature

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en leergierige kandidaten en hanteren geen vaste instroommomenten. Je bent van harte welkom om te solliciteren!

Wat bieden we?

Bij SiRM krijg je een uitdagende en inspirerende werkomgeving met strategische adviesopdrachten op topniveau. Je doet maatschappelijk relevant werk met een hecht en ambitieus team in een informele en collegiale werksfeer op een prachtige en duurzame locatie. We hebben ook uitstekende arbeidsvoorwaarden en ruime opleidingsmogelijkheden

Wat zoeken we?

Ben je starter en wil je consultant worden? Of ben je al consultant met een aantal jaren werkervaring? Wil je een grotere bijdrage leveren aan de maatschappij en werken aan projecten waarvan je energie krijgt? We leren je graag kennen!

Wat neem jij mee?

Een SiRM-consultant heeft veel in huis.

  • Je hebt een academische opleiding afgerond en blinkt uit in analytisch vermogen. Een wiskundige, economische, technische of medische studie is een pré.
  • Je bent flexibel, ambitieus en gedreven om kwaliteit te leveren en zet graag een stapje extra als dat nodig is.
  • Je hebt een nieuwsgierige persoonlijkheid en leert graag en makkelijk nieuwe dingen waarbij je snel tot de kern van een complex probleem doordringt.
  • Je bent communicatief vaardig en gepast assertief met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Kijk op https://werkenbij.sirm.nl/ voor meer informatie over SiRM, onze projecten en wat we te bieden hebben.

  • EY-SVG
  • Triple A
close
Forgot password