Consultant Actuarial Services

Company
EY
Type
Fulltime
Location
Amsterdam
Sector
Actuarial, Consulting, Finance
Required language
Dutch, English
Website
https://www.ey.com/en_nl

Description

Verzekeraars, hypotheken en pensioenfondsen zijn het onderwerp van vele veranderingen in wetten, reguleringen en demografie in Nederland. Dit brengt dagelijkse uitdagingen met zich mee, die hand in hand gaan met de blijvende groei in vraag naar digitalisering en innovatie. 

Jouw verantwoordelijkheden 

Als Consultant Actuarial Services, ga jij aan de slag met deze uitdagingen, terwijl je nauw samenwerkt met verschillende klanten en collega’s. Het werken voor verschillende klanten en projecten leidt tot een flexibele rol die enerzijds wijde interesses omvat, en anderzijds mogelijkheden tot specialisatie biedt. Je eigen interesses spelen een grote rol in het werken met een jong en divers team van consultants aan projecten in verzekeringswiskunde, audit support, data engineering en meer. 

  • Je werkt als consultant aan verschillende actuariële opdrachten bij klanten.
  • Je bent in staat om actuariële principes en bevindingen uit te leggen en te presenteren, zowel aan collega’s als klanten.
  • Je blijft up-to-date met de laatste ontwikkelingen in reguleringen binnen financiële markten en/of de innovaties binnen data science.
  • Je blijft jezelf continu ontwikkelen en denkt mee over procesverbeteringen.

Wat wij bieden 

Het team waarin je terecht komt, de collega’s om je heen en je werkzaamheden dragen allemaal bij aan je werkplezier. Maar werken doe je niet voor niets. We geven je graag inzicht in ons beloningssysteem en de andere voordelen van werken bij EY.   

  • Salaris: naast je vaste salaris kun je, afhankelijk van de financiële prestatie van EY, in aanmerking komen voor een bonus. Ook heb je recht op onkostenvergoeding, internetvergoeding, reiskostenvergoeding.
  • Mobiliteit: Als je recht hebt op de mobilteitsregeling dan heb je 2 keuzes namelijk het rijden van een elektrische lease auto of je reiskosten bruto te laten uitbetalen.
  • Flexibel werken: EY biedt jou een flexibele werkomgeving aan waarin een combinatie van werken op kantoor, werken bij de klant en werken vanuit huis de norm is geworden. In overleg met je team en afhankelijk van de aard van de werkzaamheden bepaal je zelf waar en wanneer je werkt.
  • Begeleiding: zodra je start krijg je een buddy en counselor toegewezen. Je buddy helpt jou de eerste weken bij alle vragen die je hebt en maakt je wegwijs in de organisatie. Je counselor richt zich op jouw loopbaanontwikkeling en biedt begeleiding waar nodig. 

Wij zijn op zoek naar: 

  • Iemand met een (bijna) afgeronde WO Master in Econometrie, Actuariele Wetenschappen, Wiskunde, Business Analytics, of een vergelijkbare studie. 
  • Iemand met goede mondelingen en geschreven communicatie-vaardigheden in het Nederlands en Engels.
  • Iemand die energie krijgt van het oplossen van complexe vraagstukken en het bedenken van innovatieve verbeteringen.
  • Iemand met interesse in de financiële sector en actuariële uitdagingen op het gebied van non-life, life, pensioenen, hypotheken, vermogensbeheer en/of analytics.

*Uit onderzoek blijkt dat mannelijke kandidaten vaak solliciteren als ze een 60% match zien met het profiel, terwijl vrouwen alleen solliciteren als ze een 100% match zien. Voldoe je niet aan bovenstaande punten maar denk je wel dat dit de juiste functie voor jou is, dan nodigen we je van harte uit om toch te solliciteren. 

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening.

Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of - indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd - Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister. 

Voor meer informatie kan je kijken op de website.

  • EY-SVG
close
Forgot password