Sprenkels

Website
http://www.sprenkels.nl

About Sprenkels

Note: Sprenkels only has a Dutch company profile.

Bij Sprenkels zijn wij dagelijks bezig om complexe vraagstukken op het terrein van pensioenen, beleggen, verzekeren en risicomanagement terug te brengen tot de kern. Lange rapporten vol met tabellen, cijfers en analyses voldoen zelden direct aan de klantvraag. Onze uitdaging is om de klant met behulp van een begrijpelijk advies het juiste inzicht te geven, zodat zij zelf een beslissing kunnen nemen. Op dit moment werken er ongeveer 60 personen bij Sprenkels.

Onze organisatie bestaat uit verschillende teams met eigen specialismen, maar allen gericht op het leveren van toevoegde waarde in de strategische besluitvorming van pensioenfondsen, verzekeraars, charitatieve instellingen, omroepen, grote ziekenhuizen etc. De verschillende disciplines binnen onze organisatie zijn Actuariaat, Investments, Risicomanagement, Projectmanagement, Data management en Legal.

Wij kennen een platte organisatiestructuur waarbij consultants en partners bij elkaar op de kamer zitten. Dit maakt kennisdeling eenvoudig en zorgt ervoor dat we weten wat er bij elkaar en bij klanten speelt. Consultants in onze organisatie zijn betrokken bij verschillende klanten. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden zal je enerzijds je technische kennis en analytische vaardigheden ontwikkelen. Anderzijds word je uitgedaagd ook je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. In ons werk staat namelijk het klantcontact centraal.

Binnen Sprenkels wordt vaak gewerkt in teams van twee of drie, waarbij een consultant wordt gekoppeld aan een partner. De partner probeert de consultant daarbij zo vaak als mogelijk mee te nemen naar klanten, zodat het in alles een teamprestatie is en de consultant ook direct toegevoegde waarde kan leveren bij de klant.

Binnen Sprenkels is er voldoende ruimte voor verbreding. Doordat er binnen onze organisatie verschillende disciplines aanwezig zijn, krijgt een consultant de gelegenheid om ook projecten uit te voeren met collega’s van andere disciplines. Dit maakt het werk meer divers en dynamisch en maakt onze consultants daarmee betere adviseurs.

Kortom, wij zijn een dynamische adviesorganisatie die op verschillende disciplines toegevoegde waarde wil leveren in het besluitvormingsproces van onze klanten. Wij doen dit met breed georiënteerde adviseurs, bestaande uit een mooie mix van jonge talenten en zeer ervaren adviseurs.

Contact
Wil je bij ons solliciteren of op informele wijze kennis maken met ons? Neem dan contact op met Jeroen Oude Boerrigter via Jeroen.oude.boerrigter@sprenkels.nl of 06 - 38 34 65 27.

Sprenkels
Alpha Tower (21e verdieping)
De Entree 95
1101BH Amsterdam
sprenkels.nl

 

  • EY-SVG
close
Forgot password