Belastingdienst

Website
http://bit.ly/belastingdienst-kraket
Sector
Authorities, Data Analytics
Required language
Dutch
Location
Utrecht

About Belastingdienst

Unfortunately Belastingdienst only has a Dutch company profile.

Werken met data bij de Belastingdienst.

Zorgen voor slimme data-oplossingen om Nederland vooruit te helpen. Dát doen wij.

Het belang van data blijft groeien, ook bij de Belastingdienst. Onze dataspecialisten werken bij de FIOD, de Douane en Toeslagen, maar ook bij het onderdeel Datafundamenten & Analytics (DF&A), dat met ruim zes petabyte aan data de grootste en meest dynamische data-omgeving is binnen de Nederlandse overheid. Met welke data-uitdaging wil jij bij ons aan de slag?

Ontdek wat jij kan doen.

Bij de Belastingdienst is iedere Nederlander klant en daardoor beschikken we over talloze gegevens uit verschillende bronnen. Zulke grote hoeveelheden data zorgen ervoor dat de mogelijkheden voor jou als dataspecialist oneindig zijn. Zo kun je werken aan onder meer risicomodellen (zoals fraudemodellen), procesoptimalisaties, interne informatiedashboards, maatwerkanalyses (voor bijvoorbeeld beleidsmakers) en signaalmodellen/dynamisch monitoren, waarbij je gebruikmaakt van machine learning-technieken. Je werkt in multidisciplinaire teams aan één hoofdproduct of juist aan verschillende projecten. Bij de Belastingdienst krijg je de ruimte om aan te geven waar jij energie van krijgt.

Groei mee met de Belastingdienst.

De wereld van data is bij de Belastingdienst volop in ontwikkeling. Er is heel veel te doen en de hoeveelheid werk neemt alleen maar toe. Om aan die vraag te kunnen voldoen, hebben we behoefte aan nog veel meer dataspecialisten. Het huidige team bestaat uit data scientists, maar ook uit analytical programmers, analisten, frontend-developers, functioneel beheerders en security-specialisten. Als je op zoek bent naar een uitdagende baan en kunt meebewegen met een dynamische organisatie zit je bij de Belastingdienst zeker op je plek.

Meer weten of benieuwd naar onze vacatures? Ontdek wat jij kan doen op deze site.

  • EY-SVG
close
Forgot password