en

Kraket

Sponsormogelijkheden

Kraket probeert op verschillende manieren het bedrijfsleven en de studenten dichter bij elkaar te brengen. Hiervoor bieden wij verschillende mogelijkheden.

Website

Op deze drukbezochte website is het hele jaar door belangrijke informatie voor leden te vinden over de studie, het bedrijfsleven en de Kraket-activiteiten. Op onze site bieden wij verschillende mogelijkheden om Kraketleden te bereiken. Zo kan er een logo, link en een uitgebreid bedrijfsprofiel worden geplaatst. Daarnaast is er de mogelijkheid om het hele jaar door vacatures, stageplaatsen en dergelijke te promoten.

Facebook

Daarnaast biedt Kraket bedrijven de mogelijkheid om te adverteren op onze Kraket Facebook-pagina. Aangezien de social media tegenwoordig ook zeer effectief kunnen zijn in het bereiken van onze leden, hebben bedrijven de mogelijkheid om bijvoorbeeld stageplaatsen en vacatures of andere interessante evenementen via de Facebook-pagina van Kraket bij onze leden onder de aandacht te brengen.

Ecotribune

In de Ecotribune wordt onder andere informatie verschaft over het bedrijfsleven, alsmede over de activiteiten die door Kraket worden georganiseerd. Daarnaast vertellen (afgestudeerde) Kraketleden over hun huidige werk/leven na de studie of over hun stage-ervaringen. Door middel van het plaatsen van een advertentie kunt u de uitgave van dit blad sponsoren. De Ecotribune wordt vier keer per jaar uitgegeven en is zeer populair onder de studenten.

SECTOR

Twee maal per jaar verschijnt het blad SECTOR. Dit is het formele blad van Kraket dat zich puur richt op het bedrijfsleven. In elke editie staan bedrijfsinterviews en zijn er veel andere bedrijfsgerelateerde artikelen te vinden. Doordat alle leden van Kraket dit blad thuis gestuurd krijgen, kunnen op deze manier veel studenten worden bereikt. Daarnaast wordt SECTOR ook naar een deel van onze alumni verstuurd. Verder krijgen circa tachtig hoogleraren het blad toegezonden en ontvangen scholieren met interesse in econometrie een editie van SECTOR.

Direct mailing

Kraket biedt aan bedrijven de mogelijkheid haar leden via Direct Mail te bereiken. Op deze wijze kunt u rechtstreeks informatie (via email- of huisadres) aan onze leden verstrekken, waarbij u zelf de doelgroep selecteert.

Inhousedag

Een inhousedag draagt ertoe bij dat de studenten kennis maken met de praktijk. Men verkrijgt zo heel wat inzichten in en informatie over de plaatsen waar de afgestudeerde econometrist in bedrijven en instellingen terechtkomt. Dit biedt het bedrijf de ideale mogelijkheid om een select groepje enthousiaste studenten een kijkje in de keuken te geven.

Casedag

Jaarlijks organiseert Kraket een Casedag. Gedurende deze dag krijgen studenten en een aantal bedrijven de kans om kennis met elkaar te maken op een mooie locatie in Amsterdam. Dit gebeurt in belangrijke mate door middel van het uitwerken van een door het bedrijf ontwikkelde case in de ochtend- of middagsessie. Verder is er tijdens de lunch of borrel voor de studenten ruimte om alle overgebleven vragen te stellen. De Kraket Casedag 2017, die plaatsvond in het Koninklijk Instituut voor de Tropen, was een groot succes voor zowel de studenten als de aanwezige bedrijven!

Studiereis

Eens per twee jaar organiseert Kraket een studiereis naar het buitenland. Gedurende deze reis worden bedrijven en universiteiten bezocht door een geselecteerde groep studenten. In 2017 ging de reis naar zowel Lissabon als Porto. In 2015 was de bestemming van de studiereis Madrid. In 2013 was de bestemming Istanbul in 2011 Tokyo en in 2009 ging de studiereis naar New York en Atlanta. De volgende studiereis zal plaatsvinden in april 2019.

Voor verdere informatie verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze extern coördinatoren.

Kraket
De Boelelaan 1105
Kamer 8A-30, Hoofdgebouw Vrije Universiteit
1081 HV Amsterdam

Thijs Talsma & Jaimie Rutgers
Tel.: +31 (0)20-5986015
E-mail: extern@kraket.nl

Hoofdsponsors

Finaps
MIcompany