Boekenverkoop

Boekenverkoop

Als lid van Kraket kan je bij ons met korting je studieboeken kopen! Op deze pagina kan je vinden op welke manieren je boeken bij ons kunt kopen en hoe dat allemaal in zijn werk gaat.

Verkoop in de Kraketkamer

In de Kraketkamer kan je altijd tijdens openingstijden even langskomen om boeken te kopen (en gelijk even mee te doen met een spelletje natuurlijk). Vraag iemand van het bestuur of diegene je kan helpen met het kopen van de boeken. Betalen doe je gemakkelijk met een pinbetaling.

Verkoop in de VU Boekhandel

Geen zin om een praatje te maken met dat ene bestuurslid dat zo irritant is, gewoon geen zin om helemaal naar de achtste verdieping te komen of heb je alleen contant geld bij je? De boeken kun je met dezelfde korting beneden in de VU Boekhandel kopen. Laat je Kraketsticker (die je kunt ophalen in de Kraketkamer) zien bij de kassa en profiteer van de korting! Betalen kan contant of via een pinbetaling.

Verkoop online

Ook online kan je tegenwoordig je boeken aanschaffen met de korting van Kraket. Ga hiervoor naar kraket.vuboekhandel.nl. Maak snel een account aan, bestel online en laat je boeken lekker thuisbezorgen! Betalen kan online via iDeal. Ook kan je online tweedehands boeken kopen.

Tweedehands boekenverkoop

Sinds een jaar verkoopt en koopt Kraket ook tweedehands boeken. Deze service zal niet in de Kraketkamer aangeboden worden, maar wel online! Via kraket.vuboekhandel.nl kan je gemakkelijk via de knop “Tweedehands” het assortiment tweedehands boeken vinden die aangeboden worden. Ook deze boeken kan je dan makkelijk thuis laten bezorgen. Wil je tweedehands boeken zelf verkopen aan ons? Ga dan via “Tweedehands” naar “Hoe werkt tweedehands”. Rechts onderaan kan je klikken op “Tweedehands aanbieden” om vervolgens het ISBN-13 nummer van je boek en je eigen gegevens in te vullen. Vanaf dat moment wordt je boek te koop gezet. Pas als we een koper voor je boek hebben gevonden, hoef je je boek in te leveren. Dit doe je bij de VU Boekhandel, waar je gelijk je geld krijgt!

AcaBoo

Vanaf dit jaar kunnen eerstejaars leden van Kraket ook korting krijgen via het platform AcaBoo. AcaBoo is een online streaming platform voor complete studieboeken pakketten van 'Econometrics and Operations Research' en 'Econometrics and Data Science'. Je kan online studeren door in de boeken te markeren, notities te maken, bladwijzers achter te laten en te studeren uit je automatisch gevormde samenvattingen. Je kunt natuurlijk ook langs de Kraketkamer komen om AcaBoo eerst even uit te testen! Met de onderstaande link kan elk lid van Kraket profiteren van de korting:

https://kraket.nl/nl/acaboo

  • MIcompany
  • Finaps
  • Flowtraders
close
Wachtwoord vergeten