Bestuur

Het bestuur 2018-2019

Het bestuur is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de vereniging. Zij zorgen ervoor dat jij je boeken kan kopen bij Kraket, dat er geld binnen komt voor activiteiten, dat het contact met andere studieverenigingen en de VU goed blijft en dat de commissies soepel functioneren. Voor al je dagelijkse vragen over het inschrijven voor acitiveiten, de geschiedenis van de vereniging of het regelen van een stage kan je bij hen terecht!

Voorzitter: Martijn Smink
Intern & Extern Coördinator en Vicevoorzitter : Marit van Velzen
Secretaris & Marketing Coördinator: Jesse Wassenaar
Penningmeester: Dave Houtenbos
Extern Coördinator: Robin van der Huizen

Voorzitter - Martijn Smink

Hey! Mijn naam is Martijn Smink en de eer is dit jaar aan mij toebedeeld om mezelf voorzitter van studievereniging Kraket te noemen. Als voorzitter ben je het gezicht van de vereniging, ben je het aanspreekpunt voor zowel interne en externe partijen en draag je verantwoording af over het gevoerde beleid. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle, niet commerciële, externe contacten. Denk hierbij aan het contact met de partijen binnen de VU, zoals de faculteit, studieverenigingen en andere medewerker. Ook zal je het contact met de alumnivereniging Extrie en de andere studieverenigingen binnen het Landelijk Orgaan der Econometrische Studieverenigingen (LOES) onderhouden. Daarnaast ben ik ook van plan om toch nog wat vakken te halen, wat zal leiden tot een heel erg druk, leuk en uitdagend jaar. Om toch een beetje de zo nodige ontspanning te krijgen (en om een beetje in shape te blijven na vele borrels) speel ik in het weekend ook nog een potje voetbal. Ik heb veel zin in aankomend jaar en hoop jullie allemaal te zien in de Kraketkamer.

Intern & Extern Coördinator en Vicevoorzitter - Marit van Velzen

Hii! Ik ben Marit van Velzen en ik heb volgend jaar de eervolle taak om intern coördinator, extern coördinator en vicevoorzitter te zijn binnen Kraket. Als intern coördinator zal ik zorgen voor het contact met leden, ben ik verantwoordelijk voor een goede verdeling van de commissies en zal daarnaast op een aantal van deze commissies ook toezicht houden. Verder ben ik als extern coördinator samen met Robin van der Huizen verantwoordelijk voor het contact met de bedrijven. Een leuke combinatie met intern dus, want op deze manier kan ik zowel binnen als buiten Kraket goed en leuk contact onderhouden. Als vicevoorzitter zal ik dit jaar Martijn helpen waar nodig. Naast het drukke bestuursleven ga ik ook proberen om nog iets te doen aan de studie. Ik ben dit jaar begonnen aan het derde jaar van mijn bachelor Econometrie & Operationele Research en ben van plan deze op te splitsen in twee jaar om op deze manier een goede balans te vinden tussen het uitvoeren van mijn bestuurstaken en het studeren. Ik heb in ieder geval erg veel zin in aankomend jaar en zal mijn uiterste best doen om ook van dit jaar een pracht jaar te maken!

Secretaris & Marketing Coördinator - Jesse Wassenaar

Hey, ik ben Jesse Wassenaar, 22 jaar alweer, en ik zit in mijn derde jaar van mijn bachelor. Ik zal het komende jaar het halen van mijn bachelor op een lager pitje zetten om de secretaris en de marketing coördinator van Kraket te zijn. Mocht je op een random moment naar de Kraketkamer komen zal je mij waarschijnlijk wel zien zitten achter mijn laptop. Vaak zal ik dan bezig zijn met het beantwoorden van mailtjes, posters ontwerpen, Facebook evenementen online zetten of het uitwerken van de notulen van ALV’s die vijf uur duren. Maar mocht je wat willen vragen, roep dan gewoon even mijn naam en ik zal je vraag met liefde willen beantwoorden. Naast het uitwerken van notulen probeer ik ook wat vrije tijd te maken om te voetballen, lekkere dingen te koken en films/series te kijken. Ik heb heel veel zin in mijn bestuursjaar en kijk er naar uit om samen met de rest van Kraket zoveel mogelijk activiteiten te ondernemen!

Penningmeester - Dave Houtenbos

Hi, ik ben Dave Houtenbos en dit jaar ben ik de penningmeester van Kraket. Een hele verantwoordelijke taak die ik met veel plezier doe. Alles wat met financiën te maken heeft valt in mijn takenpakket. Hierbij kun je denken aan het betalen van de vele drankjes die de leden drinken, boodschappen doen, factureren, het regelen van de boekverkoop en nog veel meer. Daarnaast organiseer ik ook het Wie is de Mol?-weekend, samen met de gelijknamige commissie. Ook ben ik dit jaar begonnen aan mijn master Operations Research. Tot slot ben ik een beetje Netflix verslaafd en kan je me altijd wakker maken voor een gezellige karaoke avond. Ik heb super veel zin in een geweldig jaar met het bestuur en alle leden van Kraket, dus ik hoop iedereen bij de activiteiten en in onze mooie kamer op de 8e verdieping terug te zien!

Extern Coördinator - Robin van der Huizen

Hey! Mijn naam is Robin van der Huizen en dit jaar ben ik extern coördinator bij Kraket.Samen met Marit ben ik deze zomer op bezoek gegaan bij bedrijven waar onze geliefde vereniging al jaren mee samenwerkt en ook een aantal nieuwe bedrijven. Mijn taak is dan ook om de bedrijfscontacten te onderhouden van Kraket en het organiseren van carrièregerichte evenementen. Ik ben iemand die graag buiten het boekje denkt en kijkt naar nieuwe oplossingen. Op extern gebied valt er dan ook zeker veel te innoveren en daar ga ik mij dit jaar voor inzetten. Mijn drijfveer is dat ik veel voldoening haal uit het helpen van mensen en daarom wil ik onze Kraketters helpen om het beste uit zichzelf te halen en zich alvast voor te bereiden op de arbeidsmarkt. In mijn vrije tijd houd ik van koken met mijn lieve huisgenoten op Uilenstede en hang ik de kung fu panda uit bij mijn kung fu school in Amstelveen. In het weekend zoek ik vaak de rust op van het platteland in de provincie Groningen waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Ik zie een ontzettend leuk en leerzaam jaar tegemoet met veel nieuwe uitdagingen zowel voor mijzelf als voor Kraket!
  • MIcompany
  • Finaps
  • Flowtraders
close
Wachtwoord vergeten