Bestuur

Het bestuur 2020-2021

Het bestuur is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de vereniging. Zij zorgen ervoor dat jij je boeken kan kopen bij Kraket, dat er geld binnen komt voor activiteiten, dat het contact met andere studieverenigingen en de VU goed blijft en dat de commissies soepel functioneren. Voor al je dagelijkse vragen over het inschrijven voor acitiveiten, de geschiedenis van de vereniging of het regelen van een stage kan je bij hen terecht!

Voorzitter: Ivo Warmerdam
Vicevoorzitter & Marketing Coördinator & Extern Coördinator: Lia Mendeszoon
Secretaris & Onderwijs Coördinator: Tristan de Keyzer
Penningmeester: Amber Politiek
Intern Coördinator & Extern Coördinator: Estée van der Vlies

Voorzitter - Ivo Warmerdam

Hey ik ben Ivo Warmerdam. Dit jaar heb ik de uitdaging om ons geliefde Kraket door de Corona crisis heen te leiden. Ik zal dit doen als voorzitter van het 49e bestuur van Kraket. We leven in historische tijden en meer dan ooit is dit het moment dat we kritische, analytische mensen nodig hebben die hun mening basseren op feiten en data, in plaats van op emoties, een doel wat elke econometrist probeert te bereiken. Daarom is het hebben van een visie en Kraket de juiste richting op sturen belangrijker dan ooit. Dit jaar zal de geschiedenis boeken ingaan vanwege covid-19, maar ook omdat dit het eerste jaar is dat de Landelijke Econometristen Dag georganiseerd wordt door enkel mensen van Kraket, waarbij ik het geluk heb om toezichthouder te zijn van deze commissie. Hoe druk ik ook ben, ik sta altijd open voor een potje Koehandel, een discussie omtrent de invloed van transgender toiletten op de Nederlandse politiek, of een simpele vraag over Analyse 1. Zoals professor Perkamentus ooit zei: er zal altijd hulp geboden worden bij Zweinstein Kraket, Harry Potter, voor hen die ernaar vragen.

Vicevoorzitter & Marketing Coördinator & Extern Coördinator- Lia Mendeszoon

Hi, Ik ben Lia en aankomend jaar ben ik de Vicevoorzitter en Marketing Coördinator van Kraket. Het is mijn taak om jullie up-to-date te houden doormiddel van posters en social media. Buiten het Kraket bestuur ben ik bezig met mijn 2e jaar EDS, dus wellicht zie je me af en toe bij college! Je mag me altijd wakker maken voor frietjes, chocolade en cake. Ik speel hockey bij HC Athena, maar mijn favoriete hobby is wijn drinken met mijn vrienden. Ik hoop jullie snel te zien :)

                                                                                      

Secretaris & Onderwijs Coördinator - Tristan de Keyzer

Hey iedereen! Mijn naam is Tristan de Keyzer en ik zal dit jaar de functie van Secretaris en Onderwijs Coördinator bekleden. Als Secretaris verzorg ik de administratie van Kraket. Bovendien ben ik ook verantwoordelijk voor de Kraket website en notuleer ik tijdens elke vergadering. Ik stuur ook de algemene mails, dus waarschijnlijk zie je me vanzelf in je inbox verschijnen. Als Onderwijs Coördinator hoop ik het niveau van het onderwijs dit jaar te verbeteren. Mocht je tegen een probleem aanlopen, met een vraag zitten of gewoon even je hart  willen luchten over de studie mag je me altijd appen of mailen.

 

Intern Coördinator & Extern Coördinator - Estée van der Vlies

Hi, ik ben Estée van der Vlies en ik ben de Intern-Coördinator en Extern-Coördinator van het 49e bestuur der Kraket. Ik ga me vooral bezighouden met het toezichthouden van commissies en de nieuwe commissies op te zetten, zoals de speeddate-commissie en de sport- & spelcommissie, die dit jaar nieuw zijn. Ik heb het zuidelijke Roosendaal ingeruild voor het mooie studentenleven in Amsterdam. Ik heb vroeger altijd gehockeyd en zal dat dit jaar weer gaan doen in een Kraket hockeyteam. Voor de rest ga je me veel tegenkomen in de Kraketkamer, dus kom gerust langs met vragen of als je zin hebt om even te kletsen!

                                                                                           

Penningmeester - Amber Politiek

Hoi allemaal! Mijn naam is Amber Politiek, ik ben een tweedejaars student en zal in het 49e bestuur van Kraket de functie van penningmeester gaan bekleden. Als penningmeester houd ik mij bezig met alle geldzaken binnen Kraket. Denk aan bijvoorbeeld de boekverkoop, de inkopen voor borrels en activiteiten en het versturen van facturen. Daarnaast zal ik ook regelmatig te vinden zijn in de Kraketkamer om gezellig een praatje te maken maar ook om je ergens mee te kunnen helpen.
Ik hoop je snel te zien in de kamer of op een van onze activiteiten!                     

                                                                                                               

  • Finaps2
  • IMC2
  • Optiver3
close
Wachtwoord vergeten