Bestuur

Het bestuur 2019-2020

Het bestuur is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de vereniging. Zij zorgen ervoor dat jij je boeken kan kopen bij Kraket, dat er geld binnen komt voor activiteiten, dat het contact met andere studieverenigingen en de VU goed blijft en dat de commissies soepel functioneren. Voor al je dagelijkse vragen over het inschrijven voor acitiveiten, de geschiedenis van de vereniging of het regelen van een stage kan je bij hen terecht!

Voorzitter: Thijs van Schie
Vicevoorzitter & Penningmeester: Stef van Veen
Secretaris & Marketing Coördinator: Martijn van Heusden
Intern Coördinator & Marketing Coördinator: Sven Oldenburger
Extern Coördinator: Fleur Krijgsman

Voorzitter - Thijs van Schie

Mijn naam is Thijs van Schie, ik ben een tweedejaars student en zal de voorzitter zijn van het 48ste bestuur van Kraket. Dit betekent dat ik het komende jaar zowel het aanspreekpunt, als de spreekbuis ben van de vereniging. Tevens is het mijn taak om de vereniging te leiden en ben ik de eindverantwoordelijke voor het reilen en zeilen van Kraket. Naast mijn taak als voorzitter zal ik dit jaar ook onze extern coördinator ondersteunen met haar taken. Het komende jaar ben ik te bereiken op voorzitter@kraket.nl.

 

Vicevoorzitter & Penningmeester - Stef van Veen

Hi! Mijn naam is Stef en ik ben dit jaar de penningmeester en de vicevoorzitter van Kraket. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor alles binnen Kraket waar geld bij komt kijken. Zo haal ik de drankjes voor de VrijMiBo’s, doe ik de boodschappen, factureren en de boekverkoop. Als vicevoorzitter is het mijn taak om de voorzitter te ondersteunen. Daarnaast ben ik als vicevoorzitter verantwoordelijk voor de Mastercommissie. Doordeweeks woon ik in Uilenstede met 13 gezellige huisgenoten. Ook speel ik op Uilenstede zaalvoetbal met een team bestaande uit Kraketters. In het weekend ga ik terug naar Nieuwkoop om te voetballen en uit te gaan met vrienden. Ik zie je snel in de Kraketkamer!

                                                                                      

Secretaris & Marketing Coördinator - Martijn van Heusden

Hallo allemaal, ik ben Martijn van Heusden en ik zal dit jaar de functies secretaris en marketing coördinator bekleden! Als secretaris zorg ik er onder andere voor dat het ledenbestand en de website up-to-date zijn zodat iedereen zich zorgeloos kan aanmelden voor alle leuke activiteiten die Kraket te bieden heeft. Ook schrijf ik de meeste mails richting de leden en notuleer ik bij bestuursvergaderingen en ALV's. Verder houd ik me als marketing coördinator vooral bezig met het technische deel ervan, waar Sven zich grotendeels richt op marketing via sociale media. Dat wil zeggen dat ik alle banners, posters, flyers en al het andere onmisbare drukwerk ontwerp. Daarnaast speel ik trompet in een big band en geef ik in het weekend leiding bij mijn scoutinggroep. Tot ziens in de kamer of bij de volgende activiteit!

 

Intern Coördinator & Marketing Coördinator - Sven Oldenburger

Hey! Mijn naam is Sven Oldenburger en ik ben dit jaar de Intern Coördinator en Marketing Coördinator van Kraket. Als Intern Coördinator zal ik voornamelijk de commissies van Kraket begeleiden en ondersteunen waar nodig is. Daardoor zal je mij vaak zien in een vergadering met één van de vele commissies die wij hebben. Als Marketing Coördinator ben ik verantwoordelijk voor de sociale media en de website. Dus volg ons op Facebook en Instagram om mijn werk als Marketing te bewonderen. Verder begeleid en ondersteun ik niet alleen commissies, dit jaar ben ik zelf ook deel van die "Wie is de mol"-commissie en heb ik er ook echt heel veel zin in om een topweekend neer te zetten. Net zoals drie andere uit het bestuur woon ik op Uilenstede met 13 lieve huisgenootjes. Ook speel ik al sinds kleins af aan tennis en ben daarom ook regelmatig op de tennisbaan te vinden. Maar natuurlijk ben ik nog vaker in de Kraketkamer te vinden dus kom vooral langs om gezellig een praatje te maken of een spelletje te spelen. Ik hoop je daar gauw te zien!

                                                                                           

Extern Coördinator - Fleur Krijgsman

Hi, ik ben Fleur en de Extern Coördinator dit jaar! Deze zomer ben ik langs veel bedrjiven geweest samen met Stef en Thijs. Ik ben verantwoordelijk voor al het contact met bedrijven, de inhousedagen en andere formele evenementen. Hopelijk zie ik veel van jullie daar! Daarnaast ben ik ook voorzitter van de Diversity and Development - commissie, waar ik vorig jaar ook in zat. Wanneer ik niet bezig ben met Kraket, probeer ik te sporten. Ik heb lang op hockey gezeten, maar dit jaar gestopt omdat ik naar Uilenstede ben verhuisd. Verder ga ik elk weekend nog terug naar Alphen aan den Rijn om met vrienden af te spreken. Als je ooit vragen hebt over een bedrijf of mogelijkheden, kan je altijd langs de Kraket kamer lopen!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  • MIcompany
  • Finaps
  • Optiver
close
Wachtwoord vergeten