Aanmeldprocedure

Hieronder vind je de aanmeldingsprocedure voor het Kraket bestuur 2019-2020. 

Februari - April: Koffie met de Kiescommissie
De kiescommissie is er voor jou om je te begeleiden bij het aanmeldingsproces, maar ook als je simpelweg eens koffie wilt drinken om meer te weten te komen over wat een bestuursjaar inhoudt! Stuur een mailtje naar kiescommissie@kraket.nl met al je vragen of om een afspraak te maken. Wacht hier niet te lang mee, zodat je genoeg tijd hebt om over de mogelijkheden na te denken.

Woensdag 13 Maart: Speeddaten
Op woensdag 13 maart zal er een speeddatesessie plaatsvinden in eetcafé The Basket. Al jouw onbeantwoorde vragen kan je stellen aan de huidige bestuurs- en kiescommissie leden van 15:30 tot 17:30, onder het genot van een drankje. Dit is een goede manier om je te oriënteren op een bestuursjaar. Meld je hiervoor aan door uiterlijk maandag 11 maart een mail te sturen met de functies waarmee je wilt speeddaten naar kiescommissie@kraket.nl.

Vrijdag 15 Maart - Vrijdag 6 April: Aanmelden
Je kan je aanmelden voor het bestuur vanaf vrijdag 15 maart tot en met vrijdag 6 april. Aanmelden doe je door een mail te sturen naar kiescommissie@kraket.nl met in de bijlage een motivatiebrief, studieplan voor tijdens je bestuursjaar en CV. Na je aanmelding benaderen we je voor een sollicitatiegesprek.

Donderdag 18 April - Vrijdag 26 April: Sollicitaties
Na je aanmelding zul je uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. 

  • MIcompany
  • Finaps
  • Flowtraders
close
Wachtwoord vergeten