Aankomend Bestuur

Disclaimer: The registration process for the board of 2021-2022 is in Dutch. If you would like to know your options of a board year, feel free to contact the electing committee by mailing to kiescommissie@kraket.nl.

Wat vind jij van een jaar waarin je veel nieuwe mensen kunt leren kennen, een vriendengroep voor het leven creëert maar ook nog eens heel veel leert? Kraket kiest een nieuw bestuur!

Het academisch jaar heeft de helft weer gepasseerd, wat betekent dat het goed is om alvast na te denken over je plannen van volgend jaar. Eén van de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op sociaal en organisatorisch vlak, om waardevolle kennis buiten de studiestof op te doen én verantwoordelijkheid te ervaren is het aangaan van een bestuursjaar bij Kraket. Samen met je bestuursgenoten ben je verantwoordelijk voor de academische, bedrijfsgerichte en sociale activiteiten van Kraket en beslis je welke richting de vereniging op gaat. Je leert onder andere om intensief samen te werken, leiding te geven en evenementen te organiseren.

De kiescommissie is verantwoordelijk voor het samenstellen van het Kraket bestuur. De kiescommissie 2021 bestaat uit:

Jacob Brüller (0612675239),
Tristan de Keyzer (0623293630),
Amber Politiek (0636293224),
Thijs van Schie (0610026336),

Je kunt hen altijd appen met al je vragen of om een afspraak in te plannen. 

Klik hier om meer te lezen over de functieverdeling.

Klik hier om meer te lezen over de aanmeldprocedure.

 

  • Finaps2
  • IMC2
  • Optiver3
close
Wachtwoord vergeten