Nieuws

SECTOR Update

04 november 2019

Zoals aangekondigd tijdens de eerste Algemene Ledenvergadering van dit academisch jaar zullen artikelen voor de SECTOR vanaf nu alleen nog maar online worden gepost. Dit betekent dat de SECTOR-commissie frequenter kan publiceren en flexibeler is in de stijl en lengte van artikelen. In plaats van twee edities per jaar, zal er nu ten minste eens in de twee weken een artikel online komen. Bovendien kan je vanaf nu de SECTOR waar en wanneer je maar wilt lezen, aangezien je er nooit verder dan een paar kliks van verwijderd zal zijn.

De SECTOR-commissie, bestaande uit Denise van Dijk, Giovanni Bolier, Just de Groot and Duy Nguyen kondigen bij deze aan dat de eerste artikelen onderweg zijn! Volgende week komt er een artikel van Jasper Veltman uit. De meeste eerste- en tweedejaarsstudenten zullen hem kennen van het vak Introduction to Programming. Jasper gaat ons vertellen over hoe hij is begonnen als professor en hoe zijn carriere als teaching assistant hem hier heeft gebracht.

Daarna staat er een verslag van de Casedag van afgelopen oktober op de planning. Heb je dit evenement gemist en ben je benieuwd naar de verschillende cases en bedrijven? Lees het binnenkort in de SECTOR!

De SECTOR gaat door met meer artikelen in december. Vlak na Pakjesavond schrijft derdejaars EOR-student Ruben Schel over hoe hij deze veeleisende studie combineert met schaatsen op zeer hoog niveau - dat kan niet makkelijk zijn!

Een paar dagen voor de kerstvakantie geeft Minh Nguyen je een kijkje in een week uit haar leven. Nadat ze econometrie aan de VU heeft gestudeerd, is Minh uiteindelijk gaan werken bij Deutsche Bank in Londen. Hier woont ze met haar twee kinderen.

Om het nog even samen te vatten:
11 november - Docent vertelt: Jasper Veltman
25 november - Kraket Casedag
9 decemer - Extra: Ruben Schel
16 december - De week van: Minh Nguyen

Artikelen worden gepost op de vernieuwde SECTOR-pagina:

Lees de SECTOR

close
Wachtwoord vergeten