Nieuws

Officiële Lancering Kraket Career Guide

16 september 2019

Het is zover, de officiële lancering van Career Guide! Voor sommige Kraketters iets heel nieuws, voor andere Kraketters iets waar zij zich al het hele jaar op verheugen! Career Guide is een applicatie die jou kan helpen om een bedrijf te vinden waar jij bij past en adviseert voor de perfecte start van jouw econometrie carrière. Dit alles door het bekende concept van de StemWijzer van de politieke partijen, namelijk een stemwijzer met de partners van Kraket en stellingen over kenmerken van deze bedrijven. Daarnaast helpt Career Guide jou bij het voorbereiden op de sollicitatie bij de bedrijven die het beste bij jou passen.

Nieuwsgierig? Klik op de onderstaande button om de Career Guide te bekijken!

Career Guide

close
Wachtwoord vergeten