Nieuws

Nieuws

 • SECTOR Update

  Zoals aangekondigd tijdens de eerste Algemene Ledenvergadering van dit academisch jaar zullen artikelen voor de SECTOR vanaf nu alleen nog maar online worden gepost. Dit betekent dat de SECTOR-commissie frequenter kan publiceren en flexibeler is in de stijl en lengte van artikelen. In plaats van twee edities per jaar, zal er nu ten minste eens in de twee weken een artikel online komen. Bovendien kan je vanaf nu de SECTOR waar en wanneer je maar wilt lezen, aangezien je er nooit verder dan een paar kliks van verwijderd zal zijn.

  04 november
 • Officiële Lancering Kraket Career Guide

  Het is zover, de officiële lancering van Career Guide! Voor sommige Kraketters iets heel nieuws, voor andere Kraketters iets waar zij zich al het hele jaar op verheugen! Career Guide is een applicatie die jou kan helpen om een bedrijf te vinden waar jij bij past en adviseert voor de perfecte start van jouw econometrie carrière. Dit alles door het bekende concept van de StemWijzer van de politieke partijen, namelijk een stemwijzer met de partners van Kraket en stellingen over kenmerken van deze bedrijven. Daarnaast helpt Career Guide jou bij het voorbereiden op de sollicitatie bij de bedrijven die het beste bij jou passen.

  16 september
 • Oplossing voor snel uitgelogd worden

  Vind je het ook vervelend dat je snel automatisch wordt uitgelogd van de Kraketsite? Volg dan de volgende methode om langer ingelogd te blijven:

  18 februari
 • Kraket lanceert eigen Google Agenda

  Kraket heeft zijn eigen Google Agenda gelanceerd. Op deze manier kan elke Kraketter volledig up to date zijn over elke Kraket activiteit. De agenda bevat data van inschrijfmomenten en activiteiten. Het is ook mogelijk om meldingen aan te zetten zodat je nooit meer een inschrijfmoment mist.

  03 december
 • Master Diploma uitreiking

  Studievereniging Kraket feliciteert de studenten met hun masterdiploma! We willen jullie veel succes wensen in de toekomst. 

  05 oktober
 • Bachelor Diplomauitreiking

  Studievereniging Kraket feliciteert de studenten met hun bachelordiploma! Wat een mooie prestatie.

  01 oktober
 • Kandidaatsbestuur 2018/2019

  Martijn Smink - VoorzitterJesse Wassenaar - Secretaris en marketing coördinatorDave Houtenbos - PenningmeesterRobin van der Huizen - Extern coördinatorMarit van Velzen - Extern coördinator, intern coördinator en vicevoorzitter

  29 juni
close
Wachtwoord vergeten