Lid worden

Studeer je een van de Econometrics and Operations Research tracks aan de Vrije Universiteit? Of volg je een premaster om volgend jaar een van de masters te doen? Word dan lid van studievereniging Kraket! Je kunt je registreren via onderstaand formulier. Nadat je succesvol bent geregistreerd kun je profiteren van alle mogelijkheden die Kraket haar leden biedt. Denk aan korting op boeken, maar natuurlijk ook deelname aan alle activiteiten!

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonsgegevens

Adresgegevens
StudiegegevensAkkoord machtiging

Ik machtig hierbij studievereniging Kraket om tot wederopzegging bedragen af te schrijven van bovengenoemde IBAN wegens Jaarlijkse Contributie, die 5 euro bedraagt en kosten voor deelname aan activiteiten vanuit Kraket.


Algemene voorwaarden en privacybeleid

Ik verklaar hierbij dat ik de algemene voorwaarden en het privacybeleid gelezen heb en accepteer.


Kraket Wiki

Veel van onze leden hebben hun eigen wikipagina. De wiki bevat al je commissies, leuke quotes, bijnamen en leuke feitjes over alle Kraketters. 

Enkel mensen die momenteel lid zijn van Kraket kunnen je wikipagina bekijken. Je wikipagina zal de volgende informatie bevatten: je naam, de stad waarin je woont, je verjaardag en een foto.

Het is bovendien mogelijk om op elk punt je wikipagina te verwijderen, hiervoor kan je contact opnemen met secretaris@kraket.nl.

Overige vragen over de Kraket wiki kan je stellen aan secretaris@kraket.nl.


  • Finaps2
  • Flow Traders 2
  • MIcompany
close
Wachtwoord vergeten