Faq

Ik kan niet inloggen en mijn gebruikersnaam is niet bekend bij Kraket, wat kan ik doen?

Sinds de nieuwe website, is jouw gebruikersnaam veranderd naar "voorletter.achternaam@kraket.nl". Bijvoorbeeld, als iemand John Doe heet, dan zou zijn gebruikersnaam zijn: j.doe@kraket.nl. Als dit niet werkt, dan kan een mogelijke reden zijn dat de combinatie van jouw voorletter en achternaam al wordt gebruikt door een ander lid van Kraket. Probeer dan een 2 achter jouw voorletter te zetten als dit het geval is (e.g. j2.doe@kraket.nl).

Met jouw gebruikersnaam kan je vervolgens een nieuw wachtwoord aanvragen. Dit wachtwoord zal worden verstuurd naar het emailadres dat jij hebt opgegeven bij jouw aanmelding voor Kraket. Nadat je een email hebt ontvangen met een nieuw wachtwoord en je bent ingelogd, kan je een nieuw wachtwoord aanvragen onder Mijn Kraket --> Mijn profiel --> Wachtwoord wijzigen.

 

Ik ben al afgestudeerd maar de contributie van Kraket wordt nog steeds afgeschreven, wat kan ik doen?

Nadat je bent afgestudeerd zal je niet automatisch worden uitgeschreven bij Kraket. Als je je uit wilt schrijven, kan je dat doen door naar Mijn Kraket --> Mijn profiel --> Uitschrijven te gaan, of je kan een mail sturen naar info@kraket.nl. Jouw uitschrijving dient voor 1 augustus te gebeuren om geen contributie afschrijving te ontvangen voor het nieuwe studiejaar. Als je later dan 1 augustus bent met uitschrijven, zal je nog eenmalig de contributie afgeschreven krijgen.

  • Finaps2
  • Flow Traders 2
  • MIcompany
close
Wachtwoord vergeten