Triple A - Risk Finance

Website
https://www.aaa-riskfinance.nl/

Over Triple A - Risk Finance

Wie is Triple A – Risk Finance

Triple A - Risk Finance is een onafhankelijk en innovatief consultancy bedrijf gespecialiseerd op het gebied van actuariaat en risicomanagement. Triple A - Risk Finance is opgericht in 2006 en gevestigd in Amsterdam. Sinds ultimo 2014 is Triple A - Risk Finance onderdeel van de Redmore Group.  Wij werken vanuit drie business lines: Pensions, Insurance en Risk & Strategy Consulting. De business lines versterken elkaar en kunnen in onderlinge afstemming gezamenlijk opereren in de markt.  Wij leveren interim management, oplossingen op projectbasis en advies op maat. Hierbij dragen wij onze expertise zoveel mogelijk over aan de klant. Na ons vertrek is de klant in staat zelfstandig verder te werken.

Missie en Ambitie

Triple A - Risk Finance richt zich op verzekeraars, pensioenfondsen en ondernemingen, banken en vermogensbeheerders. Onze doelstellingen en ambities zijn: het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige consultancy op het gebied van actuariaat en risicomanagement; het creëren van visies en deze werkend maken; leidend zijn op het gebied van innovatieve risicomanagement oplossingen; het managen van multidisciplinaire projecten: praktisch & resultaat gedreven; het gezamenlijk toepassen van de beste manier van werken en kennisdeling; het doorontwikkelen van talenten en ambities.  Wij helpen onze klanten om de complexe werkelijkheid – middels diepgaande kennis, brede ervaring en financiële modellen – te vertalen naar eenduidig advies, zodat zij bewust en beheerst risico’s kunnen nemen bij het nastreven van hun strategische doelstellingen.  Onze motto hierbij is: "Er toe doen!"  Onze filosofie is dat risicomanagement-activiteiten en bijbehorende procedures passen binnen de organisatie van onze klanten en volledig onder controle zijn van en begrepen worden door de werknemers die ze moeten onderhouden. Wij onderscheiden ons door overdracht van kennis en tooling, waardoor onze klanten meer in staat zijn zelfstandig te opereren.

Werksfeer

Triple A – Risk Finance is een jong en dynamisch bedrijf. Dat geldt zowel voor het bedrijf zelf (opgericht in september 2006), als voor de mensen die er werken: de gemiddelde leeftijd van de consultants ligt rond de 33 jaar. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en bestaat intussen al uit een team van zo’n 90 mensen. Het is het gevolg van de unieke dynamiek binnen Triple A: een gevoel van ondernemerschap en vastberadenheid om samen ergens voor te gaan.  De dynamiek vind je binnen het hele bedrijf terug in de manier van werken en de sfeer op kantoor. De omgang met collega’s is open en informeel, en tegelijkertijd gaan we met z’n allen voor het beste resultaat. Ons motto is dan ook: “Work hard, have fun”.

Work hard, have fun

Bij alle projecten streven we naar het beste resultaat voor de klant, waarbij deliverables en afgesproken deadlines leidend zijn. In het algemeen zijn de werkzaamheden gebaseerd op een resultaatverplichting, vanuit de gedachte dat we de klant willen helpen met de oplossing van een probleem. Naast de te schrijven rapportages en uit te voeren berekeningen willen wij de klant een stap verder helpen door een passende lange termijn oplossing te bieden.  Vanuit deze werkwijze, die is gebaseerd op de resultaatverplichting, zullen er pieken en dalen in de werkbelasting voorkomen. Onze Triple A'ers weten hier flexibel mee om te gaan, om het optimale resultaat te kunnen behalen. “Work hard”. Naast projecten wordt er tegelijkertijd ook gewerkt aan R&D en acquisitie.  Ook buiten werktijd worden er activiteiten ondernomen. We zien elkaar tijdens een Triple A-kerstdiner, de Triple A-maandborrels, de jaarlijkse Volendamse kermis en tijdens de epische Triple A-wintersport (ook zeer geschikt voor mensen die niet van sneeuw houden). “Have fun”.  Wil je meer over Triple A – Risk Finance weten, bezoek dan ook onze website voor meer informatie of neem contact met ons op.

  • IMC2
  • Optiver3
close
Wachtwoord vergeten