PGGM Corporate Traineeship per 1 september 2020

Bedrijf
PGGM
Type
Traineeship
Locatie
Zeist
Branche / Vakgebied
Corporate Finance
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Website
https://www.pggm.nl/

Omschrijving

This vacancy is only in Dutch.

Jouw functie

Binnen het PGGM Traineeship staat je eigen ontwikkeling centraal, waarbij je via verschillende opdrachten probeert uit te vinden waar jij het beste tot je recht komt. Het PGGM Traineeship kent 3 routes: het Corporate Traineeship, Quant Traineeship en het Investment Traineeship.

Als Corporate Trainee krijg je de kans om in een tweejarig programma veel kennis en ervaring op te doen binnen PGGM. Het Corporate Traineeship is er specifiek op gericht om PGGM in de volle breedte te leren kennen. Tijdens het traineeship werk je aan een reeks opdrachten – een onderzoek, een project of meedraaien op een afdeling – van elk 4 tot 6 maanden zodat je je ‘on the job’ inhoudelijk en breed ontwikkelt. Na je eerste opdracht ga je zelf op zoek naar vervolgopdrachten. Je wordt gestimuleerd om initiatief te nemen, een solide intern netwerk op te bouwen en te ontdekken wat voor jou de beste plek is binnen PGGM. Durf jij de leiding te pakken over jouw eigen Corporate Traineeship?  

Daarnaast volg je een intensief opleidings- en ontwikkeltraject. Na een uitgebreid introductieprogramma, doorloop je gedurende het traineeship samen met je medetrainees het Traineeprogramma Baanbrekend in Organisatie bestaande uit 6 traineemodules en intervisie. Ook tijdens kan je tijdens het traineeship andere opleidingen volgen om jouw inhoudelijke of persoonlijke vaardigheden te versterken. Het draait om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en je wordt daarbij gecoached en begeleid.

Jouw afdeling

In de voortdurend veranderende pensioenwereld en een dynamische financiële sector zoeken wij toptalenten die samen met ons het verschil willen maken. PGGM is één van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties en vermogensbeheerders ter wereld. Onze kernactiviteiten zijn vermogensbeheer en pensioenbeheer. Duurzaam vermogensbeheer met een beheerd vermogen van € 240 miljard waarmee we bouwen aan een financieel gezonde toekomst van ruim 4,4 miljoen pensioendeelnemers.

Profiel

 • (bijna) afgeronde WO-master opleiding met bovengemiddeld goede resultaten;
 • brede ontwikkeling tijdens je studie door o.a. bestuursfunctie, relevante stages of bijbanen, buitenlandervaring of topsport;
 • een ambitieuze doorzetter, sterke analytische vaardigheden en kan verbinden op verschillende niveaus;
 • enthousiast, leergierig, breed inzetbaar en je voortdurend willen blijven ontwikkelen door de grenzen van jouw comfort zone op te zoeken;
 • komt met vernieuwende ideeën en durft te breken met tradities;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pre;
 • 0 tot maximaal 2 jaar relevante werkervaring.

Wij bieden

Werken bij PGGM betekent werken bij een uiterst professionele en toonaangevende organisatie. Een hoog ambitieniveau en een grote innovatiekracht zijn kenmerkend. Wij staan niet stil en zoeken voortdurend naar mogelijkheden om te voorzien in de behoeften in onze sector. Een spannende uitdaging waaraan jij een bijdrage kunt leveren. Je krijgt volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen en waarde te creëren. Samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid staan hoog in het vaandel. Ons moderne en robuuste arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden om werken en privé op een voor jou passende manier te combineren. We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur met respect voor mens en omgeving en bieden je werk dat er toe doet.

Interesse?

Solliciteer dan uiterlijk 19 april 2020.

De selectieprocedure bestaat uit de volgende stappen:

 • 19 april 2020 (deadline): insturen van jouw sollicitatie via de solliciteer button. Stuur een actueel CV en cijferlijst en een persoonlijke motivatie mee waarin je aangeeft waarom je kiest voor een Corporate Traineeship bij PGGM;
 •  26 april 2020 (deadline): invullen van een online assessment en het maken van een persoonlijkheidstest;
 • 1 mei 2020: terugkoppeling resultaten;
 • In de week van 4 mei 2020: eerste sollicitatiegesprek;
 •  In de week van 11 mei 2020: tweede sollicitatiegesprek;
 • Eind mei 2020: een extern assessment;
 •  Begin juni 2020: ontvangst aanbieding.

Meer weten

Neem dan telefonisch, per WhatsApp of via de mail contact op met Inez Crolla, Campus Recruiter (06 – 83240801 of inez.crolla@pggm.nl). 

Om de vacature te bekijken of te solliciteren, klik hier!

 • Finaps
 • Optiver
 • IMC
close
Wachtwoord vergeten