Werkstudent

Bedrijf
Infofolio
Type
Workingstudent
Locatie
Zeist
Branche / Vakgebied
Insurances, Data Science
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Website
https://www.infofolio.nl/

Omschrijving

*If you prefer information in English, please contact v.heerens@infofolio.nl.

Voor student Econometrie, Wiskunde, Business Analytics of Actuarial Sciences

Infofolio is een snel groeiende organisatie die continu op zoek is naar innovatie en waardecreatie voor onze klanten. Producten waar we onze klanten écht mee vooruit kunnen helpen in deze Data Driven wereld. Big Data, Data Analytics, Artificial Intelligence en Quality Assurance zijn uitdagingen waar we dagelijks met ons enthousiaste team mee te maken hebben.

Wij leveren digitale informatieproducten aan de verzekeringsbranche. Wij beschikken over één van de meest uitgebreide en hoogwaardige databases op het gebied van vastgoed en risico in Nederland. Met uitgebreide kennis, ervaring en netwerk is Infofolio voortdurend op zoek naar manieren om innovatieve digitale informatieproducten te ontwikkelen en te exploiteren.

Spreekt dit je aan en wil jij ervaring opdoen binnen het uitdagende werkveld van ‘Informed Data Driven Insurance’?

Wij zijn op zoek naar werkstudenten en ontmoeten je daarom graag!

Een werkstudentschap bij Infofolio

Als werkstudent is het jouw verantwoordelijkheid om met jouw expertise je collega’s binnen ons team “Data Sciences” te ondersteunen bij en te adviseren over de gezamenlijk te bereiken resultaten. Je werkt in deeltijd mee aan verschillende interne en externe projecten. Door de veelzijdigheid van het werk zul je de theoretisch verkregen kennis van de universiteit direct kunnen toepassen en toetsen in de praktijk van het bedrijfsleven.

Je werkt direct samen met Infofolio collega’s en krijgt intensieve begeleiding en feedback. Zo kun je in de praktijk ervaring opdoen, projectmatig leren werken en ook ontdekken wat jij interessant vindt. Een werkstudentschap bij Infofolio biedt jou een uitgelezen kans om parallel aan je studie waardevolle en relevante ervaring op te doen.

Een werkstudentschap bij Infofolio is voor 1 of 2 dagen per week.

Jouw profiel

Vind jij het interessant om onderdeel van het team “Data Sciences” bij Infofolio te worden en herken je je in onderstaand profiel?

  • Je bent laatstejaars Bachelor of Master student Econometrie, Wiskunde, Business Analytics of Actuarial Sciences
  • Je hebt interesse in het werkveld ‘Informed Data Driven Insurance’
  • Je hebt een proactieve en flexibele instelling en vindt het leuk om in een open informele cultuur samen met je collega’s resultaten te bereiken
  • Je bent een teamspeler, beschikt over een analytisch denkvermogen en hebt vernieuwende ideeën
  • Je houdt van afwisseling, bent zelfstartend en weet bij vragen de juiste mensen binnen de organisatie te vinden
  • Je bent in communicatief vaardig in de Nederlandse taal en hebt al gewerkt met Matlab, E-views en SQL.
  • Indien je Bachelor student bent, bestaat de mogelijkheid om een scriptiestage uit te voeren met een onderwerp dat jou aanspreekt

Neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden van een werkstudentschap bij Infofolio! Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 030 69 11 010 of mail naar sollicitatie@infofolio.nl t.a.v. Rients van Wijngaarden, Manager Data Science.

  • Finaps
  • IMC
  • Optiver2
close
Wachtwoord vergeten