Junior Risk & Strategy Consultant

Bedrijf
Triple A - Risk Finance
Type
Fulltime
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Actuarial, Consulting, Finance, Risk Management
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Website
https://www.aaa-riskfinance.nl/

Omschrijving

This vacancy is only in Dutch. 

Je carrière starten bij Triple A betekent dat je werkt met dé specialisten uit de markt. Samen met je collega’s werk je aan opdrachten bij de klant, daarnaast ontwikkel je proposities op het gebied van kwantitatieve pensioen vraagstukken. We zijn een jonge, dynamische club waarbij leren op nummer 1 staat!

Wil jij je carrière starten in een rol gericht op Strategy Consulting binnen het Risk Management domein? Bij Triple A – Risk Finance word je opgeleid tot een expert in de markt en sta je direct in contact met de klant.

Je functie

Als Risk Consultant start je in een team van Risk Professionals bij één van de meest inhoudelijk sterke partijen in de markt. Je ontwikkelt nieuwe proposities en werkt als consultant aan één of twee klantprojecten tegelijkertijd. De werkzaamheden verschillen per opdracht en bestaan onder meer uit:

  • Vaststellen van en adviseren over de kapitaalspositie van verzekeraars en pensioenfondsen
  • Adviseren over het beleggingsbeleid en uitvoeren van ALM-studies
  • Toetsen van de governance structuur van financiële instellingen aan wettelijke voorschriften en adviseren over optimale inrichting hiervan
  • Adviseren over premiestelling van producten en herverzekering ervan

Het profiel

Je hebt een wo-opleiding Econometrie, Economie, Actuariaat of Quantitative Finance afgerond. Enige werkervaring is een pre. Je houdt van inhoudelijke uitdagingen en hecht belang aan continue professionele ontwikkeling. Door jouw sterke communicatieve vaardigheden ben je een sparringpartner voor je klanten en collega’s. Andere criteria zijn:

  • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels
  • Analytisch en adviesvaardig
  • Breed inzetbaar en gericht op klantcontact

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een hecht team van professionals in een ambitieuze, gedreven en groeiende no-nonsense organisatie. Werken bij ons betekent jezelf ontwikkelen op het gebied van risicomanagement en actuariële consultancy. Persoonlijke en professionele groei staan binnen onze dynamische kennisorganisatie centraal. Daarom bieden we je onbelemmerd toegang tot opleidingen en cursussen op niveau. Uiteraard kun je rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Stuur ons je motivatie en cv

Kom jij onze organisatie als gekwalificeerde high potential versterken?

Maak gebruik van het onderstaande formulier om ons je cv, cijferlijsten en motivatie te sturen. Of mail naar werken@aaa-riskfinance.nl, t.a.v. Vivianne Collee. Voor aanvullende informatie kun je bellen met 020 – 707 3640.

Om te solliciteren, klik op de volgende link!

  • Finaps
  • IMC
  • Optiver2
close
Wachtwoord vergeten