New board registrations

Disclaimer: The registration process for the board of 2021-2022 is in Dutch. If you would like to know your options of a board year, feel free to contact the electing committee by mailing to kiescommissie@kraket.nl.

Wat vind jij van een jaar waarin je veel nieuwe mensen kunt leren kennen, een vriendengroep voor het leven creëert maar ook nog eens heel veel leert? Kraket kiest een nieuw bestuur!

Het academisch jaar heeft de helft weer gepasseerd, wat betekent dat het goed is om alvast na te denken over je plannen van volgend jaar. Eén van de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op sociaal en organisatorisch vlak, om waardevolle kennis buiten de studiestof op te doen én verantwoordelijkheid te ervaren is het aangaan van een bestuursjaar bij Kraket. Samen met je bestuursgenoten ben je verantwoordelijk voor de academische, bedrijfsgerichte en sociale activiteiten van Kraket en beslis je welke richting de vereniging op gaat. Je leert onder andere om intensief samen te werken, leiding te geven en evenementen te organiseren.

Je kan je aanmelden voor het bestuur tot zondag 11 april 23:59. Aanmelden doe je door een mail te sturen naar kiescommissie@kraket.nl met in de bijlage een motivatiebrief, studieplan voor tijdens je bestuursjaar en CV. Na je aanmelding benaderen we je voor een sollicitatiegesprek.

  • Finaps2
  • IMC2
  • Optiver3
close
Forgot password