Introductieperiode

Laatste update: 23 juli 2021

Introductieperiode

De introductieweek is de tijd van het jaar waarin je als eerstejaarsstudent je aankomende medestudenten kan leren kennen. Het is een week waarin veel leuke activiteiten plaats zullen vinden en je de VU en Amsterdam beter kan gaan leren kennen. De VU en Kraket proberen er samen voor te zorgen dat het een leuke week gaat worden. We zijn dit jaar echter nog steeds niet helemaal terug naar het normaal zoals het voorheen was. Dit betekent dat de introductieweek dit jaar waarschijnlijk in een hybride vorm plaats zal vinden, waarbij de studiegerelateerde activiteiten online en de sociale activiteiten fysiek zijn. De volledige introductieweek vindt plaats op 25, 26, 27, 30 en 31 augustus 2021. Er is ook de mogelijkheid om alleen een tweedaags programma te volgen. Dit tweedaagse programma zal plaatsvinden op 30 en 31 augustus 2021 en is volledig online. Om je toekomsite studiegenootjes alvast te leren kennen voor je de collegebanken induikt is het handig om deze dagen vrij te houden en je hier in te schrijven! Aanmelden kan tot 18 augustus 17.00 uur.

De VU plaatst updates over de introductieweek in de VU Introduction Days App. In deze app vindt je het laatste nieuws over coronamaatregelen, het programma en diverse sneak peeks van wat je gaat doen! Download de app via Google Play Store of via de App Store.

Naast de introductieweek hebben we normaal gesproken ook een introductieweekend. Tijdens dit weekend kunnen eerstejaars elkaar nog beter leren kennen wat de start van het studiejaar weer een stukje makkelijker en gezelliger maakt. Helaas kan dit jaar het reguliere introductieweekend niet doorgaan, maar wees niet getreurd! We zijn op dit moment bezig met een aangepast programma waarbij je 1 of 2 dagen mee kan doen aan diverse activiteiten. Dit zal plaatsvinden op 3 en 4 september 2021. 

Er zal later meer informatie volgen over de introductieperiode. Voor vragen kun je altijd mailen naar de Introductie Commissie via introductie@kraket.nl

Ga je volgend jaar econometrie studeren aan de VU? 
Word lid!

  • Finaps2
  • Flow Traders 2
  • MIcompany
close
Wachtwoord vergeten