General Assembly

To register, you must be logged in

Note this event will be held in Dutch, relevant documents can be requested in English

Beste Kraketter,

Op dinsdag 14 september om 18.30 zal de eerste Algemene Leden Vergadering van het academische jaar plaatsvinden. Bestuur 49 zal hier terugkijken op het afgelopen jaar. Vervolgens zullen ze hun plek overdragen naar het volgende bestuur. Bestuur 50 zal onder andere hun beleidsplan presenteren en de nieuwe commissies voorstellen.

De ALV wordt gehouden bij Karaat (Houthavenkade 103, 1014 ZB Amsterdam). Er zullen 40 fysieke plekken zijn en voor de overige mensen is het online. De reservelijst geeft in dit geval aan dat je op de reservelijst staat om fysiek aanwezig te zijn, maar dat je sowieso online aanwezig mag zijn. Voor de fysieke plekken zal er voorrang gegeven worden aan beide besturen, de RvC en de kascontrole commissie. 

Aangezien het om een algemene leden vergadering gaat, zal er geen boete zijn als je niet aanwezig bent. We vinden het wel prettig als je een fysiek plekje hebt, dat je het aangeeft als je fysiek niet aanwezig kan zijn. Op die manier kunnen we iemand anders nog blij maken met het plekje. 

Je kunt online deelnemen aan de ALV via onderstaande link:

https://vu-live.zoom.us/j/96516872219?pwd=dUUwMmhOSkcrN0QzcWNMM2ljTS9qQT09

Meeting ID: 965 1687 2219
Passcode: 106302

  • Finaps2
  • IMC2
  • Optiver3
close
Forgot password