Traineeship

Company
Sprenkels en Verschuren
Type
Traineeship
Location
Amsterdam
Sector
Actuarial, Asset Management, Consulting, Data Science, Finance, Insurances, Risk Management
Required language
English
Website
http://www.sprenkelsenverschuren.nl

Description

Since Sprenkels & Verschuren focuses on the Dutch market, this vacancy is in Dutch.

Bij Sprenkels & Verschuren zijn wij dagelijks bezig om complexe vraagstukken op het terrein van pensioenen, beleggen, verzekeren en risicomanagement terug te brengen tot de kern. Lange rapporten vol met tabellen, cijfers en analyses voldoen zelden direct aan de klantvraag. Onze uitdaging is om de klant met behulp van een begrijpelijk advies het juiste inzicht te geven, zodat zij zelf een beslissing kunnen nemen. Op dit moment werken er ongeveer 60 personen bij Sprenkels & Verschuren.

De teams van de verschillende afdelingen bestaan uit 10 tot 20 personen. Wij hebben een platte organisatiestructuur waarbij consultants en partners veel met elkaar samenwerken. Dit zorgt voor goede kennisdeling en draagt bij aan een snelle persoonlijke ontwikkeling bij consultants. 

De functie 
Als trainee volg je een opleidingstraject van één jaar. Het doel van het traineeship is om jou in staat te stellen om ervaring op te doen met verschillende aspecten van het werk bij Sprenkels en Verschuren. In principe betekent dit ervaring op de afdelingen: actuariaat, investment en risicomanagement, maar kan in overleg met jou ook anders ingevuld worden.

Het is de bedoeling dat je als trainee op verschillende gebieden kennis neemt van de belangrijkste technieken en concepten en deze in de praktijk leert toepassen.

Je krijgt (minimaal) één vaste klant waar je zal optreden als assistent van de partners en/of consultant. Voor deze klant zullen je beide kanten van de balans (actuariële en investment werkzaamheden) zien en zo allround te worden opgeleid. Daarnaast zal je een project bij deze of een andere klant doen op de risicomanagement afdeling. 

Door de verscheidenheid aan werkzaamheden zal je enerzijds je technische kennis en analytische vaardigheden ontwikkelen. Anderzijds word je uitgedaagd ook je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. In ons werk staat namelijk het klantcontact centraal.

Binnen Sprenkels & Verschuren wordt vaak gewerkt in teams van drie waarbij jij wordt gekoppeld aan een consultant en een partner. De partner probeert jou zo vaak als mogelijk mee te nemen naar klanten, zodat jij niet alleen aan het rekenen en analyseren bent, maar ook direct je toegevoegde waarde kan leveren bij de klant en ziet hoe jouw adviezen aan de bestuurstafel besproken worden. 

Externe opleiding

Naast de interne opleiding gedurende het traineeship, wordt het ook gestimuleerd om extern een vervolgopleiding te volgen.

Onderscheidend
Werken bij Sprenkels & Verschuren betekent niet zomaar een baan bij een adviesorganisatie. Als bedrijf hanteren wij een onderscheidende werkwijze, zowel ten aanzien van onze klanten als onze medewerkers.

Als medewerker van Sprenkels & Verschuren kies je voor een uniek model waarin ondernemerschap / initiatief wordt gevraagd en gestimuleerd. Je beloning is rechtstreeks gekoppeld aan het werk bij klanten. Wij bieden je een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, waarbij naast ontwikkeling van analytische vaardigheden en kennis, persoonlijke groei centraal staat. 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken consultants met een sterk analytisch vermogen, een gevoel voor ondernemerschap en resultaatgerichtheid, die goed kunnen werken in teams. 

Het traineeship staat open voor consultants die minimaal vier dagen in de week willen werken.

Contact
Wil je bij ons solliciteren of op informele wijze kennis maken met ons? Neem dan contact op met Daan Kleinloog via Daan.Kleinloog@sprenkelsenverschuren.nl of 06 - 20 61 93 60.

Sprenkels & Verschuren
Haaksbergweg 13
1101 BP Amsterdam
www.sprenkelsenverschuren.nl

  • Finaps2
  • IMC2
  • Optiver3
close
Forgot password