Junior consultant (Startersfunctie)

Company
Sprenkels en Verschuren
Type
Fulltime
Location
Amsterdam
Sector
Actuarial, Asset Management, Consulting, Data Science, Finance, Insurances, Risk Management
Required language
English
Website
http://www.sprenkelsenverschuren.nl

Description

Since Sprenkels & Verschuren focuses on the Dutch market, this vacancy is in Dutch.

Bij Sprenkels & Verschuren zijn wij dagelijks bezig om complexe vraagstukken op het terrein van pensioenen, beleggen, verzekeren en risicomanagement terug te brengen tot de kern. Lange rapporten vol met tabellen, cijfers en analyses voldoen zelden direct aan de klantvraag. Onze uitdaging is om de klant met behulp van een eenvoudig en uitlegbaar advies het inzicht te geven om zelf een beslissing te kunnen nemen.

Sprenkels & Verschuren is “lean & mean”. Dit komt terug in onze gedeelde waarden: passie voor het vak, persoonlijke benadering van onze klanten en een professionele werkwijze. Hoewel wij de afgelopen negen jaar vertienvoudigd zijn in aantal adviseurs, is onze focus altijd de klant en het team.

De functie

Als junior consultant werk je samen met specialisten op het gebied van actuariaat, investment consulting en risk management. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden zal je enerzijds je technische kennis en analytische vaardigheden ontwikkelen. Anderzijds word je uitgedaagd ook je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. In ons werk staat namelijk het klantcontact centraal.

Onderscheidend

Werken bij Sprenkels & Verschuren betekent niet zomaar een baan bij een adviesorganisatie. Als bedrijf hanteren wij een onderscheidende werkwijze, zowel ten aanzien van onze klanten als onze medewerkers.

Als werknemer kies je voor een uniek model waarin ondernemerschap wordt gevraagd en gestimuleerd. Dit betekent voor jou dat je zelf de totale beloning bepaalt. Wij bieden je een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden waarbij naast het ondernemerschap ook je persoonlijke groei centraal staat. Daarnaast zijn de lijnen bij ons kort, waardoor het regelmatig voorkomt dat je samen met en voor een partner voor een klant werkt.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken starters en werkstudenten met een sterk rekenkundig en analytisch vermogen, een gevoel voor ondernemerschap en resultaatgerichtheid.

Contact

Wil je bij ons solliciteren of op informele wijze kennis maken met ons? Neem dan contact op met Marieke Klein via marieke.klein@sprenkelsenverschuren.nl of 06-55530249.

  • Finaps2
  • IMC2
  • Optiver3
close
Forgot password