Junior Consultant Risicomanagement

Company
Sprenkels en Verschuren
Type
Fulltime
Location
Amsterdam
Sector
Actuarial, Asset Management, Consulting, Data Science, Finance, Insurances, Risk Management
Required language
English
Website
http://www.sprenkelsenverschuren.nl

Description

Since Sprenkels & Verschuren focuses on the Dutch market, this vacancy is in Dutch.

Bij Sprenkels & Verschuren zijn wij dagelijks bezig om complexe vraagstukken op het terrein van pensioenen, beleggen, verzekeren en risicomanagement terug te brengen tot de kern. Lange rapporten vol met tabellen, cijfers en analyses voldoen zelden direct aan de klantvraag. Onze uitdaging is om de klant met behulp van een begrijpelijk advies het juiste inzicht te geven, zodat zij zelf een beslissing kunnen nemen. Op dit moment werken er ongeveer 60 personen bij Sprenkels & Verschuren.

Binnen ons Risicomanagement team zijn wij actief voor pensioenfondsen, verzekeraars, ziekenhuizen en omroepen. Alle aan risicomanagement gerelateerde zaken die spelen bij onze klanten vormen het domein van het Risicomanagement team. Denk hierbij aan invulling van sleutelfuncties, invulling geven aan strategisch en operationeel risicomanagementbeleid, rapportages niet-financiële en financiële risico’s, wet- en regelgeving etc.. Het team is hierin vernieuwend en ziet het klantenbestand snel toenemen.

Het team bestaat uit 8 personen en kent een platte organisatiestructuur waarbij consultants en partners veel met elkaar samenwerken. Dit zorgt voor goede kennisdeling en draagt bij aan een snelle persoonlijke ontwikkeling bij consultants.

De functie
Als junior consultant word je direct ingezet voor verschillende klanten. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden zal je enerzijds je technische kennis en analytische vaardigheden ontwikkelen. Anderzijds word je uitgedaagd ook je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. In ons werk staat namelijk het klantcontact centraal.

Binnen Sprenkels & Verschuren wordt vaak gewerkt in teams van twee waarbij jij wordt gekoppeld aan een partner. De partner probeert jou daarbij zo vaak als mogelijk mee te nemen naar klanten, zodat jij niet alleen aan analyseren bent, maar ook direct je toegevoegde waarde kan leveren bij de klant.

Daarnaast bieden wij als kantoor jou de vrijheid om je te verbreden. Doordat er binnen ons kantoor verschillende disciplines aanwezig zijn, staat het jou vrij om ook projecten uit te voeren met collega’s van het actuariaat, investment, legal of projectmanagement. Dit maakt het werk nog meer divers en dynamisch.

Onderscheidend
Werken bij Sprenkels & Verschuren betekent niet zomaar een baan bij een adviesorganisatie. Als bedrijf hanteren wij een onderscheidende werkwijze, zowel ten aanzien van onze klanten als onze medewerkers.

Als medewerker van Sprenkels & Verschuren kies je voor een uniek model waarin ondernemerschap / initiatief wordt gevraagd en gestimuleerd. Je beloning is rechtstreeks gekoppeld aan het werk bij klanten. Wij bieden je een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden waarbij naast ontwikkeling van analytische vaardigheden en kennis, ook je persoonlijke groei centraal staat.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken consultants met een sterk analytisch vermogen, een gevoel voor ondernemerschap en resultaatgerichtheid, die goed kunnen werken in teams.

Contact
Wil je bij ons solliciteren of op informele wijze kennis maken met ons? Neem dan contact op met Edward Snieder via Edward.Snieder@sprenkelsenverschuren.nl of 06 51 52 52 17.

Sprenkels & Verschuren
Haaksbergweg 13
1101 BP Amsterdam
www.sprenkelsenverschuren.nl

  • Finaps2
  • IMC2
  • Optiver3
close
Forgot password