LYNXX

Website
http://www.lynxx.eu

About LYNXX

Unfortunately LYNXX only has a Dutch company profile.

Wij bij Lynxx kijken vanuit een ander perspectief. We komen met creatieve ideëen voor complexe vraagstukken. We boren data aan, maken er informatie van en voegen op deze manier waarde toe aan bedrijven in de markt van Openbaar Vervoer en Logistiek. Nu in Nederland, in Engeland, Scandinavie en Australie.

We bouwen samen met onze klanten modellen om de dagelijkse processen beter te kunnen sturen. We gebruiken de data modellen om diepgaande analyses te kunnen doen. Hierin is Machine learning voor ons een belangrijke methode. Door te kijken vanuit verschillende perspectieven, ontdekken we vaak nieuwe inzichten die zijn verstopt in de grote data bronnen. Zo kun je bijvoorbeeld data van een koffie machine gebruiken om te analyseren hoe mensen door een gebouw bewegen.

We worden gedreven door nieuwsgierigheid. Onze Data Scientists hebben Econometrie, Natuurkunde, Wiskunde, of aanverwante studies gevolgd. We hebben een hecht team van 25 mensen in Nederland en 5 in Australië waar hard werken en veel leren centraal staat, maar waar ook tijd is voor fun. 

Wij bieden een energieke werkomgeving op het station in Amersfoort binnen een team van jonge, gedreven adviseurs. Binnen ons bureau leer je hands-on door concrete opdrachten. Wij vinden het belangrijk dat je je horizon verbreedt door deel te nemen aan opleidingen of door te reizen. De cultuur binnen het team is direct en persoonlijk. Je kunt je dus zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak verder ontwikkelen.

Ben jij analytisch ingesteld en bereid om veel te leren? Heb jij affiniteit met data onderzoek en interesse in mensen? Heb je humor en houd je ervan om soms een potje te tafelvoetballen met collega’s?

Kijk dan voor meer informatie op www.lynxx.eu of mail naar sanneke@lynxx.eu of paul@lynxx.eu 

  • Finaps2
  • IMC2
  • Optiver3
close
Forgot password