Infofolio

Website
https://www.infofolio.nl/

About Infofolio

*If you prefer information in English, please contact v.heerens@infofolio.nl.

Wij zijn een snel groeiende organisatie die continu op zoek is naar innovatie en waardecreatie voor onze klanten. Producten waar we onze klanten ècht mee vooruit kunnen helpen in deze Data Driven wereld. Big Data, Data Analytics, Artificial Intelligence en Quality Assurance zijn uitdagingen waar we dagelijks met ons enthousiaste team mee te maken hebben.

Wij leveren digitale informatieproducten aan de verzekeringsbranche. Wij beschikken over één van de meest uitgebreide en hoogwaardige databases op het gebied van vastgoed en risico in Nederland. Met uitgebreide kennis, ervaring en netwerk is Infofolio voortdurend op zoek naar manieren om innovatieve digitale informatieproducten te ontwikkelen en te exploiteren.

Ben je geïnteresseerd in de Data Driven wereld en lijkt jou het leuk om bij een klein dynamisch bedrijf te werken en bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe datagedreven informatieproducten? Infofolio heeft een open informele cultuur en biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied.

Spreekt dit je aan?

Bekijk dan onze actuele vacatures op http://www.infofolio.nl/over-infofolio/werken_bij_infofolio.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Rients van Wijngaarden, Manager Data Science, via sollicitatie@infofolio.nl.

Ook kun je ons laatste nieuws en ontwikkelingen volgen via LinkedIn of via Twitter.

Workingstudent

  • MIcompany
  • Finaps
  • Flowtraders
close
Forgot password