Registration procedure

Note: the registrations for the board will be in Dutch

Hieronder vind je de aanmeldingsprocedure voor het Kraket bestuur 2022-2023

Februari - April: Koffie met de Kiescommissie
De kiescommissie is er voor jou om je te begeleiden bij het aanmeldingsproces, maar ook als je simpelweg eens koffie wilt drinken om meer te weten te komen over wat een bestuursjaar inhoudt! Stuur een mailtje naar kiescommissie@kraket.nl met al je vragen of om een afspraak te maken. Wacht hier niet te lang mee, zodat je genoeg tijd hebt om over de mogelijkheden na te denken.

Woensdag 16 maart: Speeddaten
Op woensdag 16 maart zal er een speeddatesessie plaatsvinden. Al jouw onbeantwoorde vragen kan je stellen aan de huidige bestuurs- en kiescommissie leden, onder het genot van een drankje. Dit is een goede manier om je te oriënteren op een bestuursjaar. Het speeddaten zal plaatsvinden in The Basket vanaf 16:00. Meld je hiervoor aan door uiterlijk maandag 14 maart een mail te sturen met de functies waarmee je wilt speeddaten naar kiescommissie@kraket.nl.

Tot woensdag 6 april: Aanmelden
Je kan je aanmelden voor het bestuur tot woensdag 6 april 23:59. Aanmelden doe je door een mail te sturen naar kiescommissie@kraket.nl met in de bijlage een motivatiebrief, studieplan voor tijdens je bestuursjaar en CV. Na je aanmelding benaderen we je voor een sollicitatiegesprek.

Vanaf maandag 11 april: Sollicitaties
Na je aanmelding kan je uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. Dit gesprek zal plaatsvinden tussen maandag 11 april en vrijdag 22 april.

  • Finaps2
  • Flow Traders 2
  • MIcompany
close
Forgot password