en

Kraket

Commissies

De commissies van Kraket vormen het kloppend hart van de vereniging. Ieder jaar weer zetten meer dan 60 studenten zich in om een groot succes te maken van de studieperiode. Dat uit zich onder meer in sportieve activiteiten, borrels en feesten, maar ook in wat serieuzere onderdelen als excursies naar bedrijven en instellingen, een bedrijvendag en toezicht op de kwaliteit van de studie.

Een hoop leden hebben aan het einde van hun studieperiode wel in één of meer commissies gezeten. De reden daarvoor is dat het gewoon heel veel plezier toevoegt aan je studententijd, ook omdat je veel van je medestudenten goed leert kennen. De drempel om naar studenten van hogere jaren toe te stappen voor een vraag of wat hulp bij een opdracht wordt daardoor ook veel lager.

De meeste commissies worden ieder jaar vanaf september gevormd, maar sommige commissies starten gedurende het studiejaar. Mocht je geïnteresseerd zijn om ook in een commissie plaats te nemen, spreek dan een van de bestuursleden aan of mail naar info@kraket.nl.

Hoofdsponsors

Finaps
MIcompany