Casedag

Welkom op de website van de Kraket Casedag! Dit is een dag waarop jij de unieke kans krijgt om in contact te komen met verschillende bedrijven en aan de slag kan gaan met verschillende soorten cases. De casedag vindt dit jaar plaats op woensdag 4 oktober bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam en is bedoeld voor studenten Econometrie & Operationele Research en Business Analytics uit het derde jaar en hoger. De dag zal worden geopend door een inspirerende spreker, namelijk niemand minder dan Rubik’s cube speedsolver Mats Valk. Vervolgens zullen zes bedrijven hun eigen ontwikkelde case presenteren en kun jij met een groep studenten hiermee aan de slag. De dag zal bestaan uit een ochtend- en middagronde. Bij beide rondes kun je je voorkeur aangeven voor het bedrijf en de case die jij wilt volgen. Buiten de cases om is er verder ruim voldoende tijd voor contact met de bedrijven tijdens de lunch en de borrel. De dag zal worden afgesloten met een kosteloos etentje voor studenten bij een restaurantje in de buurt de locatie.

Dit jaar hebben we de eer om de volgende bedrijven te mogen ontvangen op de casedag:

 • KPN
 • NN Investment Partners
 • Optiver
 • PGGM
 • TBA
 • Triple A - Risk Finance
 • Deze bedrijven sluiten aan op de vele richtingen binnen de studie Econometrie & Operationele Research en Business Analytics, wat betekent dat er voor iedereen zeker een bedrijf tussen zal zitten die aansluit bij zijn of haar specifieke interessegebied.
  Al met al vormt de casedag de ideale gelegenheid om je te oriënteren op de toekomstige arbeidsmarkt. Deze kans mag je uiteraard niet missen, dus schrijf je snel in en geef je persoonlijke voorkeur voor bedrijven aan! We zien je graag op 4 oktober op de Kraket Casedag in het Koninklijk Instituut voor de Tropen!

  KPN Deloitte Optiver
  PGGM TBA Triple A Risk management