en

Kraket

Het bestuur 2016-2017

 

Het bestuur is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de vereniging. Zij zorgen ervoor dat jij je boeken kan kopen bij Kraket, dat er geld binnen komt voor activiteiten, dat het contact met andere studieverenigingen en de VU goed blijft en dat de commissies soepel functioneren. Voor al je dagelijkse vragen over het inschrijven voor acitiveiten, de geschiedenis van de vereniging of het regelen van een stage kan je bij hen terecht!

 

Bestuur 2016/2017
v.l.n.r. Rosa, Nienke, Ruben, Janneke, Robbert

 

Voorzitter Robbert Hendriks
Vicevoorzitter & Extern Coördinator

Nienke Cornelissen

Secretaris Janneke van Brummelen
Extern Coördinator & Penningmeester Ruben Konijn
Intern Coördinator Rosa Bakker

 

Voorzitter - Robbert Hendriks

Hallo! Ik ben Robbert Hendriks en ik bekleed de functie van voorzitter van het bestuur van Kraket. Samen met mijn gezellige en bekwame medebestuursleden, zal ik toezicht houden op de vereniging, activiteiten organiseren en de belangen van de studenten econometrie op de VU behartigen. Nadat ik de afgelopen jaren actief lid was van de vereniging en daarbij in meerdere commissies heb gezeten, heb ik nu eindelijk een plekje in het bestuur weten te verkrijgen. Ik zal dit jaar mijn uiterste best doen om er voor alle leden een geweldig jaar van te maken. Tot snel!

 

Vicevoorzitter & Extern Coördinator - Nienke Cornelissen

Hi! Mijn naam is Nienke Cornelissen en dit jaar bekleed ik de functie van vicevoorzitter en extern coördinator bij Kraket. Dit laatste doe ik samen met Ruben. De rol van extern coördinator houdt in dat ik de contacten met bedrijven onderhoud en verantwoordelijk ben voor de meeste carrière events die Kraket organiseert. Het bestuur geeft mij uitdagingen die ik vind passen bij het studentenleven, en sinds ik op Uilenstede woon is het allemaal lekker dichtbij. Mijn grootste passie is uit eten gaan, dus als je nog een leuk tentje weet in de stad hoor ik het graag!

 

Secretaris - Janneke van Brummelen

Hoi, mijn naam is Janneke van Brummelen en dit jaar ben ik de secretaris van Kraket. Deze functie omvat een hoop verschillende kleine en grote taken. Als secretaris ben ik bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het beheren van de post, de e-mail en de website. Deze functie vind ik leuk omdat je elke dag met iets anders bezig bent en je altijd op de hoogte bent van wat er speelt. Na drie jaar vooral druk bezig te zijn met studeren, vond ik het tijd om mezelf ook op andere vlakken uit te dagen. Een bestuursjaar bij Kraket is een geweldige manier om je vaardigheden buiten econometrie te verbreden!

 

Extern Coördinator & Penningmeester - Ruben Konijn

Hoi! Ik ben Ruben Konijn, 20 jaar oud en dit jaar zal ik de functies extern coördinator en penningmeester op me nemen. Ik ben dus verantwoordelijk voor het feit dat er geld binnenkomt en eigenlijk ook dat het weer uitgegeven wordt. Omdat geld uitgeven een stuk gemakkelijker is dan inkomsten genereren, deel ik de functie extern coördinator samen met Nienke. Klinkt logisch, toch? Ook ben ik de penningmeester van de stichting die de belangen van alle econometrie studieverenigingen samen behartigt, stichting LOES. 
Naast het bestuur en mijn studie houd ik ervan om een beetje gezellig te doen met vrienden en te sporten. Ik zaalvoetbal in het sportcentrum in Uilenstede, waar ik tevens woon. Ook vind ik het mooi om ellendig lange avonden in de Kraketkamer te spenderen. Dus als je ’s avonds nog op de VU bent, kom gerust een keer langs voor wat gezelligheid!

 

Intern Coördinator - Rosa Bakker

Hoi, ik ben Rosa en naast student ben ik dit jaar ook intern coördinator van Kraket, dit betekent een heel druk maar vooral heel leuk jaar! Als intern ben ik verantwoordelijk voor het contact tussen de vereniging en de leden: ik zorg voor de invulling van en houd het toezicht op commissies, promoot activiteiten en help met voorlichtingsactiviteiten. Ik heb verschillende commissies gedaan binnen Kraket en ik kan ze allemaal aanraden! Hiernaast ben ik lid van studentenvereniging SSRA waar ik elke week borrel met mijn dispuut. Verder hou ik ervan om lekker te eten en uit te gaan met vriendinnen en af en toe een avondje te Netflixen met mezelf. Ik woon in het mooie Amstelveen, vlakbij Uilenstede. Voor vragen over of interesse in activiteiten en commissies kan je altijd langskomen in de Kraketkamer.

 

 

Hoofdsponsors

FinapsLynxxSAS