en

Kraket

Het bestuur 2017-2018

 

Het bestuur is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de vereniging. Zij zorgen ervoor dat jij je boeken kan kopen bij Kraket, dat er geld binnen komt voor activiteiten, dat het contact met andere studieverenigingen en de VU goed blijft en dat de commissies soepel functioneren. Voor al je dagelijkse vragen over het inschrijven voor acitiveiten, de geschiedenis van de vereniging of het regelen van een stage kan je bij hen terecht!

 

Bestuur 2017/2018
v.l.n.r. Jaimie, Mandy, Demi, Nienke, Thijs

 

Voorzitter Demi de Kort
Vicevoorzitter & Extern Coördinator

Thijs Talsma

Secretaris & Intern Coördinator Mandy Entius
Penningmeester Nienke van 't Klooster
Extern Coördinator & Marketing Coördinator Jaimie Rutgers

 

 

Voorzitter - Demi de Kort

DemiDeKort.jpgHi! Ik ben Demi de Kort en komend jaar zal ik voorzitter zijn van Studievereniging Kraket. Daarnaast hoop ik dit jaar de helft van de punten van mijn derde studiejaar te halen. Dit komt dus neer op een erg druk en vol, maar vooral ook erg leuk en spannend jaar! Ik heb er veel zin in om dit jaar samen met mijn medebestuursleden ervoor te zorgen dat er genoeg leuke en leerzame activiteiten zijn voor onze leden. Zelf ben ik vanaf het begin van mijn studietijd actief geweest bij Kraket en vind ik het super om dit jaar een plekje in het bestuur te hebben! Samen met jullie wil ik er een geweldig jaar van maken!

 

 

Vicevoorzitter & Extern Coördinator - Thijs Talsma

ThijsTalsma.jpgHalloo! Ik ben Thijs Talsma en komend jaar zal ik zowel extern coördinator als vicevoorzitter zijn in het 46e bestuur van Kraket. Als extern coördinator ben ik deze zomer samen met Jaimie in contact gekomen met huidige partners van Kraket, maar ook met nieuwe bedrijven. Wat mijn taak zal zijn voor dit jaar is voornamelijk het contact met deze bedrijven onderhouden, maar ook zal ik in samenwerking met de bedrijven voor leuke inhousedagen en andere bedrijf gerelateerde evenementen zorgen. Buiten bestuurslid ben ik ook een derdejaars econometrie student, die houdt van een goed potje FIFA met vrienden, lekker eten koken, concerten bezoeken en gitaar spelen. Ook kan je mij altijd wakker maken voor een goed speciaal biertje! Momenteel woon ik lekker dichtbij de VU op het mooie Uilenstede. Wel probeer ik ieder weekend even terug te gaan naar Limmen om mijn ouders en zusjes te zien. Komend jaar gaat het een mooi jaar worden en zal het een jaar zijn waarin ik vele dingen zal gaan leren.

 

 

Secretaris & Intern Coördinator - Mandy Entius

MandyEntius.jpgHi! Mijn naam is Mandy Entius en dit jaar ben ik de secretaris en intern coördinator bij Kraket. Als secretaris ben ik bezig met vele verschillende kleine en grote taken, zoals het beheren van de post, het bijhouden van de leden en het versturen van vele mailtjes. De rol van intern coördinator houdt in dat ik de contactpersoon ben tussen alle leden binnen de vereniging. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de voorlichtingsactiviteiten, de promotie van commissies en ook zal ik toezichthouder zijn van de meeste commissies. In het laatste jaar van mijn bachelor wilde ik mijzelf graag nog extra uitdagen en een bestuursjaar leek mij daar een mooie gelegenheid voor. Naast het leven als bestuurslid vind ik het leuk om te sporten, met vriendinnen af te spreken en kan ik ook genieten van een avondje chillen op de bank om mijn gemiste programma’s en series terug te kijken. Ik heb er heel veel zin in om met mijn mede bestuursgenoten er als een team een mooi jaar van te maken!

 

 

Penningmeester - Nienke van 't Klooster

NienkeVanTKlooster.jpgHey! Ik ben Nienke van ’t Klooster en dit jaar mag ik penningmeester van Kraket zijn. Dit houd in dat ik verantwoordelijk ben voor alle uitgaven van onze vereniging. Dit betekent niet alleen dat ik alle borrels mag afrekenen, maar ik moet ook factureren, declaraties verwerken, boeken verkopen en nog veel meer. Ook ben ik verantwoordelijk voor de site, aangezien ik voorzitter ben van de internetcommissie, dus als je nog suggesties hebt voor verbetering, laat het vooral weten! Naast het bestuur ben ik dit jaar ook begonnen aan m’n master, waar ik voor de richting Operational Research heb gekozen. Daarnaast voetbal ik nog in het beste damesteam van Eemnes en chill ik graag op de bank om bij te komen van de week. Ik heb enorm veel zin in dit jaar en hoop jullie allemaal bij de activiteiten van Kraket of in de mooiste kamer van de VU terug te zien.

 

 

Marketing Coördinator & Extern Coördinator - Jaimie Rutgers

JaimieRutgers.jpgHoi! Ik ben Jaimie Rutgers en dit jaar extern coördinator en marketing coördinator van Kraket. Als extern coördinator ben ik samen met Thijs verantwoordelijk voor het contact met bedrijven met wie wij samenwerken. De functie marketing coördinator is een functie die dit jaar voor het eerst binnen het bestuur van Kraket wordt bezet, dus dat is een enorme uitdaging die ik maar al te graag aan ga. Als marketing coördinator ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een consistente huisstijl van de vereniging. Daarnaast begeleid ik commissies bij het opstellen van een promotieplan voor hun activiteiten evenementen en beheer ik de sociale media kanalen. Tenslotte zal het bestuur zich dit jaar inzetten voor een logowijziging waarbij wij ook graag input van de leden vragen, dus als je ideeën hebt kom vooral langs in de kamer!

 

Hoofdsponsors

Finaps
MIcompany