en

Kraket

Bedrijfsprofiel

TBA


TBA

TBA is een toonaangevende logistieke adviesorganisatie gespecialiseerd in het ontwerp van nieuwe en het optimaliseren van bestaande logistieke processen op voornamelijk container en bulk terminals en warenhuizen. Daarnaast is er een aparte afdeling die zich bezig houdt met het maken en implementeren van logistieke software voor terminals en warenhuizen.


Voor TBA zijn circa 200 medewerkers werkzaam waarvan circa 80 in Nederland en de overigen in Engeland, Duitsland en Roemenië. Daarnaast is TBA lokaal vertegenwoordigd in Zuid-Amerika en Australië. Het kantoor in Nederland is gevestigd in Delft.


De logistieke vraagstukken lost TBA voornamelijk op met logistieke simulatie modellen die de bestaande en nieuwe logistieke processen bij klanten nauwkeurig nabootsen. Dit maakt het mogelijk om de klanten in detail aan te geven wat het effect is van het aanpassen van het logistieke proces op de performance. Zo kan bepaald worden wat het effect is van het inzetten van extra heftrucks, automatische voertuigen maar ook het aanpassen van bepaalde algoritmes. De meeste adviezen die TBA uitbrengt zijn bestemd voor container terminals. Het werkterrein van TBA is dan ook wereldwijd (van de VS tot Australië, van Hong Kong tot Dubai).


TBA is altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden om complexe logistieke problemen op te lossen met behulp van intelligente algoritmes en heuristieken. Lijkt je het leuk om bij een jonge dynamische organisatie te werken en voel je je aangetrokken tot het werkveld van TBA aarzel dan niet contact op te nemen met Martijn Coeveld,  tde-job-info@tba.group.

Website https://www.tba.group/en/
Contactpersoon Martijn Coeveld
Telefoon 015 251 1215
E-mail tde-job-info@tba.group

Vacatures van TBA

Hoofdsponsors

Finaps
MIcompany