en

Kraket

Bedrijfsprofiel

SAS


Over SAS

SAS is opgericht in 1976 en is uitgegroeid tot marktleider in business analytics software en dienstverlening en de grootste onafhankelijke business intelligence leverancier. Wij helpen klanten op meer dan 60.000 locaties en in 134 landen hun prestaties te verbeteren en waarde te creëren door sneller betere beslissingen te nemen. SAS biedt bedrijven THE POWER TO KNOW.

SAS onderscheidt zich van andere Business Analytics leveranciers door een uitgebreide set van analytische tools. SAS heeft diepe wortels in het hoger onderwijs. SAS software wordt gebruikt op hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor onderwijs en onderzoek. SAS biedt meerdere programma’s voor academische ontwikkeling. SAS Academic is een speciaal programma voor studenten, aio’s en promovendi.

Wereldwijd werken er ruim 13.000 medewerkers bij SAS, in meer dan 56 landen en vanuit 400 SAS kantoren. SAS is sinds 1987 actief in Nederland. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Huizen op landgoed 'Oud-Bussem', waar ruim 160 medewerkers werken.

De onderneming groeit continu en is vanaf de oprichting winstgevend. Jaarlijks investeert SAS 24% van de omzet in Research & Development; het dubbele van wat concurrenten investeren.

SAS staat bekend als één van de beste werkgevers en scoort daarom ook al sinds haar oprichting jaarlijks zeer hoog in de verschillende 'Best Company to work for' ranglijsten.

Wil je meer weten over SAS of het SAS Academic programma? Bezoek onze site www.sas.com/nl of stuur een mail naar studenten@sas.com .

Website http://www.sas.com/nl
Contactpersoon Stefan Bemelmans | Michael Otten
Telefoon + 31 (0)35 699 68 55
E-mail Stefan.Bemelmans@sas.com

Vacatures van SAS

Hoofdsponsors

Finaps
MIcompany