en

Kraket

Bedrijfsprofiel

Lynxx


Over Lynxx

Vind jij het een uitdaging om voor een innovatief internationaal opererend advies bureau te werken? Het bureau LYNXX heeft zich gespecialiseerd in het ontsluiten, combineren, analyseren en visualiseren van ‘big data’. Het doel van LYNXX is veelal om door middel van de data uit bestaande databases, internet bronnen en social media, directies en management te helpen hun bedrijf efficiënter en effectiever te laten werken. De resultaten die we leveren zijn analyses en of dashboards. Dit is altijd een middel om het verhaal achter de data helder te krijgen, geen doel op zich.

Voor ons advies bureau zoeken wij gedreven mensen met interesse in de bedrijfsmatige en detechnische kant van een organisatie. Je moet het leuk vinden om de juiste informatie te analyseren, visualiseren, te monitoren en te onderhouden en om te zetten in meetbare indicatoren en stuurinformatie voor de klant. Zodat de klant wordt aangezet om verbeteringen door te voeren. De stuurinformatie maken we in een software pakket waarin jij wordt opgeleid.

Wij bieden een energieke werkomgeving aan binnen ons team van jonge, gedreven adviseurs. Binnen ons bureau leer je hands -on door concrete opdrachten. Wij vinden het belangrijk dat je je horizon verbreedt door deel te nemen aan opleidingen aan de beste business schools en door regelmatig te reizen. De cultuur binnen het team is direct en persoonlijk. Je kunt je dus zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak verder ontwikkelen.

Website http://www.lynxx.eu
Contactpersoon Sanneke Mulderink
Telefoon +31 6 10322694
E-mail sanneke@lynxx.eu

Vacatures van Lynxx

Hoofdsponsors

Finaps
MIcompany