en

Kraket

 • dodgeball
 • forum
 • boekverkoop
Finaps
MIcompany

Over Kraket

Kraket is de studievereniging voor Econometrie en Operationele Research aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. De naam Kraket staat voor 'Kritische Aktuarissen en Econometristen'. Onze studie-vereniging is opgericht op 14 juli 1972 en momenteel hebben we 637 leden.

Agenda

 • 25 april

  Dodgeball Jumpsquare
 • 1 mei

  Forum 2018

Bedrijfsactiviteiten

 • 31 mei

  Flow Traders Business Course

Nieuws

Kraket Social
5 april 2018

Sinds 1 april heeft Kraket een nieuwe Facebookpagina: Kraket Social. Op deze pagina zullen alle berichten worden geplaatst die normaal via Kraket Studievereniging werden geplaatst. 

Kraket heeft sinds 1 april twee Facebook pagina’s: Kraket Social en Kraket Career. Dit betekent dat de berichten die op Facebook vriend Studievereniging Kraket werden geplaatst nu op Facebook pagina Kraket Social geplaatst gaat worden. Op de Facebook pagina Kraket Career zullen alle bedrijfsgerelateerde berichten geplaatst worden en zijn alle bedrijfsactiviteiten te vinden. De Facebook pagina Kraket waarop de afgelopen jaren bedrijfsgerelateerde berichten werden geplaatst, zal blijven bestaan en zal alleen een naamsverandering krijgen.

Om op de hoogte te blijven van alles binnen Kraket, is het belangrijk om beide pagina’s leuk te vinden. Dus like allemaal de nieuwe Facebook pagina Kraket Social en like de Facebook pagina Kraket Career als je dat nog niet gedaan had!

Afsluiting Stichting Move - El Kadisia
4 april 2018

Op woensdag 4 april heeft groep 7b van basisschool El Kadisia een stap gezet richting meer bewustzijn voor het schoonhouden van het Piet Mondriaanplein. Rondom de bassischool is er veel zwerfafval, wat tot veel ergernis leidt bij de bewoners van de wijk. Met Stichting Move als schakel tussen de studenten en de kinderen hebben Kraket en El Kadisia de handen in één geslagen om dit probleem aan te pakken en het welzijn in de wijk te verbeteren. In combinatie met de groots georganiseerde Fancy Fair hebben de kinderen twee grote vuilcontainers versierd en door middel van een speech de aanwezigen attent gemaakt op het juist weggooien van afval. 

Zoals vele van jullie waarschijnlijk al weten is er op de ALV van 23 januari gestemd over een logowijziging. Uit deze stemming is inderdaad een nieuw logo gekomen:

Hoofdsponsors

Finaps
MIcompany