Kraket
en

Kraket

  • Masterdag 2018
  • extrie
Finaps
MIcompany

Over Kraket

Kraket is de studievereniging voor Econometrie en Operationele Research aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. De naam Kraket staat voor 'Kritische Aktuarissen en Econometristen'. Onze studie-vereniging is opgericht op 14 juli 1972 en momenteel hebben we 610 leden.

Agenda

Er staan geen activiteiten op het programma.

Bedrijfsactiviteiten

Er staan geen activiteiten op het programma.

Nieuws

Kandidaatsbestuur 2018/2019
18 mei 2018

Het kandidaatsbestuur voor het studiejaar 2018/2019 is bekend! Vol trots presenteren wij de volgende samenstelling:

Martijn Smink - Voorzitter
Jesse Wassenaar - Secretaris en marketing coördinator
Dave Houtenbos - Penningmeester
Robin van der Huizen - Extern coördinator
Marit van Velzen - Extern coördinator, intern coördinator en vicevoorzitter

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 12 juni zullen zij worden voorgesteld. Namens de Kiescommissie en het 46e bestuur van Kraket willen we jullie van harte feliciteren!

Afsluiting Stichting Move - De Tamboerijn
17 mei 2018

“Dat was de leukste dag ooit!” riepen de kinderen van groep 7a van de Tamboerijn de volgende ochtend toen ze hun klaslokaal binnen kwamen lopen. Op 17 mei werd het harde werken van de kinderen en van de groep Kraketters beloond.

In de gymzaal waren verschillende oud-Hollandse spelletjes en springkussens aanwezig en konden de kinderen hun energie kwijt tijdens een potje trefbal of voetbal. In de kantine kon iedereen creatief aan de slag en konden de hersenen gekraakt worden tijdens een spelletje dammen of schaken. Maar ook kon iedereen heerlijk genieten van zelf in elkaar gezette fruitspiezen.

Voor de zomer zal er nog een bankje op het schoolplein geplaatst gaan worden, die versierd zal worden met tekeningen van de kinderen. Daarna zit ook voor de groep van De Tamboerijn het Move avontuur erop en kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagde Goede Doelen activiteit.

 

Sinds 1 april heeft Kraket een nieuwe Facebookpagina: Kraket Social. Op deze pagina zullen alle berichten worden geplaatst die normaal via Kraket Studievereniging werden geplaatst. 

Kraket heeft sinds 1 april twee Facebook pagina’s: Kraket Social en Kraket Career. Dit betekent dat de berichten die op Facebook vriend Studievereniging Kraket werden geplaatst nu op Facebook pagina Kraket Social geplaatst gaat worden. Op de Facebook pagina Kraket Career zullen alle bedrijfsgerelateerde berichten geplaatst worden en zijn alle bedrijfsactiviteiten te vinden. De Facebook pagina Kraket waarop de afgelopen jaren bedrijfsgerelateerde berichten werden geplaatst, zal blijven bestaan en zal alleen een naamsverandering krijgen.

Om op de hoogte te blijven van alles binnen Kraket, is het belangrijk om beide pagina’s leuk te vinden. Dus like allemaal de nieuwe Facebook pagina Kraket Social en like de Facebook pagina Kraket Career als je dat nog niet gedaan had!

Op woensdag 4 april heeft groep 7b van basisschool El Kadisia een stap gezet richting meer bewustzijn voor het schoonhouden van het Piet Mondriaanplein. Rondom de bassischool is er veel zwerfafval, wat tot veel ergernis leidt bij de bewoners van de wijk. Met Stichting Move als schakel tussen de studenten en de kinderen hebben Kraket en El Kadisia de handen in één geslagen om dit probleem aan te pakken en het welzijn in de wijk te verbeteren. In combinatie met de groots georganiseerde Fancy Fair hebben de kinderen twee grote vuilcontainers versierd en door middel van een speech de aanwezigen attent gemaakt op het juist weggooien van afval. 

Hoofdsponsors

Finaps
MIcompany