en

Kraket

 • bowlen_masters
 • casedag
FinapsLynxxSAS

Over Kraket

Kraket is de studievereniging voor Econometrie en Operationele Research aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. De naam Kraket staat voor 'Kritische Aktuarissen en Econometristen'. Onze studie-vereniging is opgericht op 14 juli 1972 en momenteel hebben we 628 leden.

Agenda

 • 19 september

  Algemene Ledenvergadering
 • 21 september

  Masteractiviteit: Bowlen
 • 27 september

  LEST
 • 2 oktober

  Lasergamen Eerstejaars
 • 4 oktober

  Casedag

Bedrijfsactiviteiten

Er staan geen activiteiten op het programma.

Nieuws

Certificaten voor Speciale Leden
29 juni 2017

Tijdens het Kraketweekend zijn er certificaten uitgereikt aan de leden die dit jaar op een speciale manier zijn opgevallen. Ze zijn meegegeven aan de betreffende personen voor op het nachtkastje en versieren de muur in de Kraketkamer. Het gaat om de volgende leden:

- "Amsterdamerisatie" voor Martijn Smink

- "Beste Import" voor Sjors Houben

- "Klikgeilste Kraketter" voor Nienke van 't Klooster

- "Krakets Wijze Tukker" voor Elizabeth Izaks

- "Lustrumheld" voor Sven Oldenburger

- "Meest Aanwezige Lid" voor Demi de Kort

- "Meest Actieve Inactieve Lid" voor Gillis Kruisselbrink

- "Meest Winstgevende Lid" voor Tom Stals

Je kan de achterliggende motivatie op de certificaten zelf lezen als je ze komt bewonderen in de kamer. Namens de hele vereniging bedanken we de leden voor hun inzet en ideeën!

Persoonlijke mailadres
17 mei 2017

Normaal gesproken krijg je onze mails op je VU-mailadres, maar vanaf nu is het mogelijk om je eigen mailadres naar keuze in te vullen en zullen de mails naar dat adres toegestuurd worden. Handig als je niet altijd je VU-mail checkt! Je Kraket e-mailadres blijft bestaan en zal dan doorverwijzen naar je persoonlijke mailadres. Je adres toevoegen is heel eenvoudig: heel even inloggen en je zal vanzelf een scherm krijgen waar je het adres kan toevoegen.

Op 1 september 2017 vindt de tweede editie van de Masterintroductiedag plaats. Dit is een dag vol belangrijke informatie voor nieuwe masterstudenten Econometrie en Operationele Research, en de perfecte manier om kennis te maken met je nieuwe mede-studenten en bedrijven in onze sector. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en aanmelding voor deze dag? Schrijf je dan hier in.

Hoofdsponsors

FinapsLynxxSAS